Labyrinth Istria 2019: ogrevanje pred festivalskim poletjem
26. apr
V zraku · dan za

Labyrinth Istria je mlajši brat privlačne dalmatinske zgodbe Labyrinth Open, ki je že gostil svetovne glasbene virtuoze. V Istro prihaja kot butični festival ob začetku sezone, ki prinaša preplet jadranskih plaž, lokalne kulinarike, pisane zgodovine, slikovitosti Poreča in svež koncept 36-urnega techna brez prestanka v obmorskem letovišču, tri prizorišča in celodnevno zabavo na plaži.

do
Poreč, Lanterna
Labyrinth Istria
od 39,60 €
Dogodek na Facebooku

V modernem svetu tisočerih jezikov je le en jezik tako univerzalen, da lahko združi na istem mestu tisoče neznancev, razbije vse predsodke in širi ljubezen. Ta univerzalni jezik je TECHNO!

In ker ga nekateri zares slavijo, je pred leti nastala pravljica v Omišu z imenom Labyrinth Open. V več dnevnem elektronskem deliriju so množice uživale v zvokih dobre glasbe in ker organizatorji ne želijo, da bi uživači pozabili na lepe trenutke, je Labyrinth Open dobil mlajšega brata – Labyrinth Istria.

V hrvaški Istri v Poreču vaš čaka nova techno arena, kjer organizatorji želijo ponovno združiti vse večne sanjače pod isto streho za nekaj dni.

V treh dneh neprestanega žura vas čaka 36 ur techna brez prestanka, tri prizorišča in celodnevne zabave ob plaži. Videli in slišali boste videli nekaj domačih in vzhajajočih zvezd, kot so Marcel Fengler, Andrea Ljekaj, Alexander Madness, Aney F, Bronski … in vodilna maestra techna Pan-Pot.

26. aprila boste uživali v zvoki dua Pan-Pot, ki bo zagotovil, da se bo vaša adventura začela na najboljši možni način. V soboto se boste odpravili na skrivnostno zabavo na plaži (ime dogodka Secret beach party), festivalsko rajanje pa se bo zaključilo z dogodkom, ki so ga poimenovali Zodiak.

Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu 2019: rock’n’roll v Mariboru 26. april, 2019 Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu 2019: rock’n’roll v Mariboru Čistilna akcija za lepšo Ljubljano 2019: čista in zelena prestolnica 20. april, 2019 Čistilna akcija za lepšo Ljubljano 2019: čista in zelena prestolnica eddie-izzard-foto 14. april, 2019 Eddie Izzard prihaja z novim šovom Wunderbar aprila 2019 v Ljubljano Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot. 12. april, 2019 Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot ·