SARS_skupna (2)
19. dec
V zraku · dan za

V Črnomlju se bodo tudi letos poslovili od starega leta 2014 z bogatim prednovoletnim programom. V okviru prireditve Veseli december v Črnomlju, ki bo letos potekala v ogrevani dvorani v industrijski coni Kanižarica v Črnomlju, bodo nastopili Siddharta, S.A.R.S., Marko Nastić, Gramophonedzie in mnogi drugi.

do
Hala v industrijski coni Kanižarica, Črnomelj
Black Orange
Od 7,90€ do 22€
Dogodek na Facebooku

Letošnji Veseli december v Črnomlju  2014 bo potekal v večih tematskih večerih: v petek, 19.decembra se obeta pravi oldies goldies house-electro party z Markom Nastićem, Gramophonedziejem, Paolom Barbatom in Angel Anxom. V četrtek, 25. decembra, bo v Črnomlju glasno – nastopili bodo Siddharta in S.A.R.S., občinstvo pa bo ogreval lokalni band Rock Defect.

PREBERITE ŠE: Fashionista: Ibiza Style VIP Clubbing v Cirkusu

Marko Nastić ja največji srbski techno DJ in producent. Marko je eden od “graditeljev” razgibane klubske scene na Balkanu in je že davno pritegnil pozornost svetovne javnosti. V svoji več kot 20-letni karieri se je v njegovem žepu nabralo več kot 200 takšnih in drugačnih izidov, Marko pa je tudi stalni gost festivala Exit.

Marko Miličević – Gramophonedzie je z MTV-jevo glasbeno nagrado nagrajen beograjski DJ in glasbeni producent. Njegova glasbena kariera se je pravzaprav začela leta 2000, ko je dobil priložnost za študij na Red Bull Music Academy. Leta 2009 ustvari svetovno uspešnico Why don’t you – house skladbo, v kateri uporabi sample swing klasike Why Don’t You Do Right (Peggy Lee).

Paolo Barbato je italijanski DJ in glasbeni producent z več kot 30-letno uspešno glasbeno kariero. Je eden od vodilnih italijanskih house DJ-jev, lahko bi ga poimenovali tudi za pionirja house glasbe. Nastopal je že po celem svetu, med drugim je bil stalni gost Ambasade Gavioli.

Veseli december v Črnomlju nudi nekaj za vsak okus, kjer bo letos prednovoletno dogajanje še posebej pestro! Vstopnice za posamezne koncerte so že na prodaj na Eventimovih prodajnih mestih; na prodaj so tudi VIP vstopnice. Cena vstopnic je od 7,90 evra pa do 22 evrov.

DSC_1483 29. januar, 2000 Makkon: festival japonske kulture v Kinu Šiška Festival Label Grand Karakterre 2013.Foto: Primo? Lavre 29. januar, 7400 Label Grand Karakterre 3: Festival bioloških in biodinamičnih vin new 8. december, 2014 Novoletni Škodin Hudobri salon v centru Ljubljane aki_flipbook_One_happy_moment 8. december, 2014 11. festival mednarodnega animiranega filma Animateka · · ·