Električno kolo Super 73 – Z1

Foto: super73.com

Električna kolesa predstavljajo izjemen trend globalne e-mobilnosti in odlično orodje za premagovanje vsakodnevnih razdalj v urbanih središčih.

Podjetje Super 73 je lani z nekaj vrhunskimi modeli predstavil številne nove modele električnih koles. Zdaj pa so se osredotočili na posodobitev priljubljenega modela znamke Super73-Z1.

Novo kolo 73-Z1 ponuja večji in lažji okvir, ki je primeren tudi za višje kolesarje, hkrati pa poveča učinkovitost kolesa. Poleg tega ima podaljšan sedež, ki kolesarju ponuja več možnosti za sedenje.

Akumulator je posodobljen in ga je sedaj mogoče odstraniti s kolesa. To zagotavlja večji doseg in bolj priročen način polnjenja. Poganja ga 615-vatna odstranljiva baterija in povsem nov motor, ki lahko oddaja do 1350 vatov moči. Kolo dosega od 40 do 80 km odvisno od načina vožnje in stopnje pomoči pri pedalih. Kolo je tudi hitrejše in ima štiri hitrostne načine vožnje.

Kot dodatna oprema so na voljo številni dodatki, vključno s pretvornikom DC-DC za napajanje elektronike, neobveznimi glavnimi in zadnjimi lučmi, smerniki, hupo, blatniki in dodatnimi nadgradnjami vzmetenja.

Tisti, ki si želijo električno kolo Super 73-ZX, bodo morali zanj odšteti 2.499,00 evrov.

Dodatne Informacije

Spletna stran

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!