fbpx

ASUS EeeKeyboard

Najprej je bil Applov Mac, nato dolgo nič. Pred kratkim je poskusil Asus s svojo verzijo vse-v-enem, ki je slišala na ime Eee Top PC. Sedaj so šli korak naprej in tehnologijo preselili v tipkovnico. ASUS EeeKeyboard je pravzaprav netbook stlačen v malo večje ohišje (skoraj) ...

Najprej je bil Applov Mac, nato dolgo nič. Pred kratkim je poskusil Asus s svojo verzijo vse-v-enem, ki je slišala na ime Eee Top PC. Sedaj so šli korak naprej in tehnologijo preselili v tipkovnico. ASUS EeeKeyboard je pravzaprav netbook stlačen v malo večje ohišje (skoraj) klasične tipkovnice. Intel Atom N270 procesor, 1GB DDR2 RAM, 16GB SSD spomina, širokopasovni in Wi-Fi sprejemnik, HDMI in VGA  ter trije USB vhodi, so glavni gradniki enote. Za nameček imamo ob strani (kjer sicer domuje numerična tipkovnica), priročen večfunkcijski pet palčni (12,7 cm) zaslon na dotik.
Cena: 450 evrov, na voljo na www.amazon.com

With you since 2004

From 2004 we research urban trends and inform our community of followers daily about the latest in lifestyle, travel, style and products that inspire with passion. From 2023, we offer content in major global languages.