fbpx

Eva Boto: “On je moj svet!”

Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočilo

Pevka in ljubiteljica živali Eva Boto je na družbenih omrežjih delila očarljivo fotografijo svojega kužka Luckyja in razkrila, kako pomemben del njenega življenja predstavlja. V nadaljevanju članka bomo spoznali, zakaj je Lucky nepogrešljiv del njenega življenja ter kako sta postala del te navdihujoče kampanje Vidi več, kot le barve, ki jo je predstavil Samsung.

Pred dnevi smo zasledili, da je Eva na družbenem omrežju delila svojega kužka Luckyja in pokazala, da je njun odnos nekaj posebnega. Z Evo smo poklepetali o tem, zakaj Lucky v njenem življenju igra tako pomembno vlogo.

Kako dolgo že imaš kužka, kaj ti pomeni, kaj najraje počneš z njim?

Eva: Lucky je letos dopolnil tri leta in prav spomnim se dneva, ko sem ga šla iskat – bila je ljubezen na prvi pogled. On je moj svet, skupaj hodiva na dolge sprehode, se igrava, crkljava, objemava, tudi kregava. Vedno sem govorila, da pes z mano ne bo spal na isti postelji in naj povem, da sem temu podlegla že drugi dan skupnega bivanja. Je moja najljubša jutranja budilka in največje veselje ob prihodu domov po koncertih. Prav neverjetno mi je, kako ti lahko eno bitje brez sposobnosti govora izkazuje tako močno ljubezen in naklonjenost. Lucky je izredno čuteč pes in vedno odreagira na način, da bi me pomiril. Če sem slabe volje, jočem ali pa povzdignem glas nad kom, je objem njegova prva reakcija.

Zakaj se ti zdi, da je lepo imeti domačo žival, kaj prinese v življenje?

Eva: V prvi vrsti zagotovo prinese eno odgovornost. Tu ni momenta, kot npr. »Ah, danes se mi ne da telovadit, bom jutri«, psa moraš peljati na sprehod, pa če je zunaj dež, minus 10 ali pa če se ti ne ljubi. Ampak, pač, sprejmeš to odločitev in ti na koncu ni nič težko. Zagotovo prinese celo goro ljubezni in topline, hkrati pa dobiš najboljšega prijatelja, ki ti v svojem kratkem življenju da vedeti, kaj pomeni prava, iskrena ljubezen.

Eva Boto se je pridružila kampanji Vidi več, kot le barve, ki jo je predstavil Samsung, ker verjame v moč družbenega ozaveščanja o pomoči živalim in skrbi zanje.
Svojega kužka je posnela s telefonom Samsung Galaxy Z Flip4 in fotografijo objavila na Instagramu.

Kaj meniš o Samsung kampanji Vidi več, kot le barve in zakaj si se odločila, da jo podpreš? Kaj ti je še posebej všeč? V čem je drugačna?

Eva: Kampanija mi je všeč, ker je v njo pametni telefon vključen kot nepogrešljivi del mojega vsakdana in je v njej izpostavljeno ravno vse to, kar vsak posameznik dobi od naprave. Všeč mi je svoboda, ki jo imam pri izražanju in ustvarjanju vsebin.

Kako bi nagovorila naše bralce, da se priključijo Samsung kampanji Vidi več, kot le barve in posvojijo kužka iz zavetišča?

Eva: Glavna stvar, ki jo morajo vedeti vsi bodoči lastniki domačih živali je ta, da to ni plišasti medvedek, ki ga kupiš in uporabiš, ko je tebi volja, ampak živo bitje, ki se na lastnika naveže kot otrok in kot da je del tebe. Posvojiti kužka iz zavetišča je plemenito dejanje in življenjsko darilo za žival, ki vam bo z ljubeznijo in hvaležnostjo vračala še dolgo po tem, ko jo boste posvojili.

Posvoji svojega novega ljubljenčka in mu zagotovi dom, ki si ga zasluži

Če ste že ponosni lastnik kužka, pa se lahko pridružite v mobilnem paviljonu Samsung Studio23, ki trenutno potuje po Sloveniji. Okrašen s prekrasnimi fotografijami psov, ki iščejo dom, je središče druženja za obiskovalce, ki že imajo svoje štirinožne prijatelje. Samsung Studio23 ponuja številne aktivnosti – od območja za fotografiranje psov, območja za igro pa vse do območja z veliko sočnimi poslasticami in vodo. V mobilnem paviljonu pa lahko osebno preizkusite tudi sesalec Bespoke Jet, ki je nepogrešljiv pri čiščenju pasjih dlak.

Mobilni paviljon bo obiskal naslednje kraje:
27.04. – 01.05., Promenada Žusterna – Semedela
03.05. – 07.05., Kavarna Lokus pri Koseškem bajerju
19.05. – 20.05., Mr.Pet – poslovalnica BTC Ljubljana
02.06. – 04.06., Mednarodna razstava psov v Postojni 2023
10.06. – Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

Videli smo, da si posnela simpatičen video s svojim kužkom. Se dostikrat slikata skupaj? Kako ti pri tem pomaga telefon? Je tvoj Galaxy Z Flip4 priročen za snemanje selfijev?

Eva: Lucky je kralj mojih selfijev in ravno Galaxy Z Flip4 nama omogoča najboljše posnetke. Ima dvojni ekran, s katerim sefie več ni samo iskanje prave pozicije ekrana, ampak super in uporabna fotka.

Imaš telefon Samsung Galaxy Z Flip4. Kakšna je tvoja uporabniška izkušnja? Kaj te pri telefonu najbolj prepriča?

Eva: Definitivno bi izpostavila zložljivost, ker mislim, da smo se z leti preveč navadili na to, da nam pameten telefon vzame enostavno preveč prostora. Fascinirana sem nad tem, da ekran kljub zložljivosti ohranja isto kvaliteto, telefon pa iste performanse kot njegovi dvakrat večji bratje.

Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. Njegova kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drug pametni telefon.
Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Telefon diha in živi z vami, zato bo kar naenkrat vse postalo preprosto.
Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristite glavno kamero. Prav tako ima funkcijo Nightography, ki poskrbi za nočne fotografije.

Ne zamudite epske ponudbe! Ob nakupu telefona Samsung Galaxy S23 serije ali Z serije dobite darilo pametno uro Samsung Galaxy Watch5.

Eva Boto in njen kužek Lucky vas vabita, da tudi vi naredite nekaj dobrega za štirinožne kosmatince in se oglasite v mobilnem paviljonu Samsung Studio23. Če pa vas je navdušil Evin telefon Samsung Galaxy Z Flip4, nikar ne odlašajte z nakupom, saj ga trenutno dobite v epski ponudbi s pametno uro Galaxy Watch5.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.