Fan Forest Houses: pravljične hiške v Italiji, kjer se odklopiš od sveta

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses

V bližini italijanske Nova Ponente najdemo neokrnjen košček narave, na katerem so kot gobice zrasle tri pravljične hiške Fan Forest Houses. Kljub moderni zasnovi se kar zlijejo z okolico in nas vabijo na popoln 'digitalen detox'!

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses se nahajajo na livadi, prav na robu gozda – tri ‘brunarice’, ki stojijo na betonskem temelju in kraljujejo nad pokrajino, so prekrite z deskami črnega lesa in se kar zlijejo s temnimi odtenki iglastega gozda.

Da lahko vstopimo v hiško, je potrebno prečkati leseni mostiček. V notranjosti nas pozdravi opaž iz svetlega lesa, ki ustvari toplo in minimalistično atmosfero. Odprt osrednji prostor se zaključi z velikim oknom, ki nam ponuja čudovit razgled nad okolico.

Na voljo imamo še teraso, da se lahko do popolnosti predamo svežemu zraku. Vsaka enota je obrnjena v svojo smer, kar omogoča več zasebnosti, poleg tega pa ima vsaka od hišk svoj edinstven razgled nad italijanskimi gorami v ozadju.

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses
Bergmaisterwolf Fan Forest Houses

Fan Forest Houses so odlična odskočna deska v svet spokojne narave in popolnega odklopa od ponorelega sveta. Sami ali v dvoje: v vsakem primeru se lahko prepustimo pozitivni moči narave in enostavno uživamo.

Galerija: Bergmaisterwolf Fan Forest Houses

Dodatne Informacije

Več informacj:
bergmeisterwolf.it

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pet najpogostejših napak pri opremljanju interierja, zaradi katerih je vaš življenjski prostor videti manjši