fbpx

Feng shui: 3 rastline, ki privabljajo ljubezen kot magnet

Foto: envato

Če čakate na sorodno dušo, jih morate nujno imeti v svojem domu. Če jih nimate, kaj čakate, pojdite v cvetličarno in si jih nabavite.

Po feng shuiju nekatere rastline privabljajo denar, nekatere ščitijo pred negativno energijo, druge prinašajo srečo, ljubezen.

Če želite svoj življenjski prostor urediti po feng shuiju, si priskrbite eno od teh rastlin. Morda vam bo prinesla srečo v ljubezni.

Če jih postavite na pravo mesto bodo ciklama, spathiphyllum in hibiskus pritegnili v vaše življenje romantične vibracije.

Ciklama

Po prepričanju feng shuija ciklama v dom privablja ljubezen in harmonijo. Pozitivno vpliva tudi na dobro komunikacijo v odnosih. Če ste osamljeni in že dolgo iščete sorodno dušo, je to prava roža, ki spada v vaš dom, saj vam lahko poleg privabi in pomaga do prave ljubezni.

Ciklama ima tudi močno zdravilno energijo. Če se počutite žalostno in osamljeno in se vam zdi, da je ves svet proti vam – vzemite to rožo. Pomagala vam bo pridobiti samozavest in občutek miru.

Foto: envato

Spathiphyllum

Drugo ime za to rastlino je “ženska sreča”, ki izhaja iz prepričanja, da če neporočeni ženski podarite spathiphyllum, se bo kmalu poročila, če pa to rastlino dobi že poročena dama, se bo družina povečala.

Spathiphyllum je treba hraniti v lončkih temnejših barv, ki simbolizirajo zemljo, zvestobo in plodnost.

Foto: envato

Hibiskus

Pravijo mu kitajska vrtnica, v feng shuiju simbolizira “magnet ljubezni”. Priporočljivo je gojenje v jugozahodnem delu doma, da bi uspešno našli sorodno dušo.

Imenujejo pa ga tudi poljub vrtnice in z dobrim razlogom. Saj njegov cvet izžareva energijo “ljubezni” in blagodejno vpliva na spolnost. Če pogledate to neverjetno lepo rožo, boste resnično začutili nalet čustev.

Foto: envato

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!