fbpx

Feng Shui: stvari, ki jih nikoli ne smete nositi v torbici

Foto: envato

Vsaka ženska ima vsaj eno torbico, nahrbtnik, ki je z njo skozi dan. Ali ste vedele, da urejenost njene notranjosti vpliva na vaše življenje? Vas zanima, kako? Preverite!

Po feng shuiju sta torbica in denarnica izjemno pomembni za energijo, velja, da lahko tisto, kar nosite v njej, vpliva na vašo energijo in razvoj usode.

Poglejte v torbico, pa naj bo to velika ali majhna ali nahrbtnik, kaj je v njej?

Strokovnjaki Feng Shuia opozarjajo, da nekaterih stvari nikoli ne bi smeli nositi v torbici.

Pomembno je, da je v torbi red

Znebiti se je potrebno vsega nepotrebnega, saj to privlači nepotrebna dela in ovire v življenju. Nepotrebne stvari zapravljajo energijo in prinašajo kaos. Vzemite iz torbe vse, česar ne potrebujete več, in rešite kaos tako, da razporedite stvari po žepkih v njej. Red vam bo olajšal odločanje.

Torbica mora biti urejena. Foto: Tamara Bellis / Unsplash

Denar mora biti shranjen v denarnici.

Feng Shui pravi, da če je denar, raztresen v torbicah, privablja revščino, pomanjkanje financ in postavlja energetske blokade na pot razvoja. Prav tako mnoge ženske v torbah nosijo stare kartice, nepotrebne papirje in račune. Vse to vas vrača v preteklost, privlači težave in pomanjkanje denarja. To pomeni, da s seboj simbolično nosite stare težave in nepotrebne skrbi, živite v preteklosti.

Torbica mora biti nepoškodovana

Čista in cela torbica prinaša in ohranja harmonijo. Če imate poslovno torbo mora biti urejena, kvalitetna in vzdržljiva, saj simbolično predstavlja vašo vrečo denarja. Je simbol finančne blaginje.

Nikoli niti ne pomislite, da bi jo odložili na tla. Foto: Debora Cardenas / Unsplash

Strokovnjaki Feng Shuija poudarjajo, da torba ne sme biti pretežka, saj simbolizira skrbi in obremenitve.

Torbice tudi ne smete odložiti na tla, saj velja, da si s tem pritegne odhod denarja.

Po feng shuiju je treba povsod in v vsem vzpostaviti urejenost, čistočo, mir in harmonijo, zato poskrbite, da bo vaša torbica čista in pospravljena.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!