fbpx

Festival Punk Rock Holiday 2017: festival bodo odprli The Offspring

Festival Punk Rock Holiday 2017 bo v senci dreves Triglavskega narodnega parka ter ob smaragdni Soči ponovno ponudil edinstveno glasbeno izkušnjo – med 7. in 11. avgustom bomo lahko po 'pankersko' plesali ob The Offspring, Pennywise, Good Riddance, Propagandhi in še bi lahko naštevali.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Tolmin, Slovenija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 60,00 €

Festival Punk Rock Holiday je samo v štirih letih postal eden od najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi za vse, ki so kdaj okusili festivalsko oazo.
Kampiranje v senci dreves Triglavskega narodnega parka, mediteranska klima, dve festivalski plaži, oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaragdno reko, odsotnost ograj med nastopajočimi in občinstvom – to je le delček edinstvene izkušnje, ki jo ponuja Punk Rock Holiday.

PREBERITE ŠE: Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson


Poleg kakovostnega programa je festival okronan s sproščeno atmosfero na eni od najlepših festivalskih lokacij na svetu. Tudi letos bo festival Punk Rock Holiday 2017 ponudil ne le bogat glasben program, temveč izpopolnjeno punk-rock izkušnjo v pravem pomenu besede.
Letošnji line-up festivala, ki bo potekal med 7. in 11. avgustom 2017, je sledeč: The Offspring, Pennywise, Propagandhi, The Toy Dolls, Ignite, Anti-Flag, Less Than Jake, Good Riddance, Madball, Face to Face, Pig Parlament, Snuff, The Real McKenzies, Jaya The Cat, 88 Fingers Louie in še in še.

Dodatne Informacije

Več informacij:
punkrockholiday.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.