fbpx

Puma x Fenty x Rihanna: prozorni natikači Jelly Slides so nas spomnili na sandale iz Jugoplastike

Natikači Jelly Slides

Se spomnite razvpitih prozornih gumijastih sandalov, ki so jih izdelovali v Jugoplastiki in smo jih nosili vsi? Tedaj ni bilo pomembno, koliko si bil star, v morje brez njih ni stopil nihče. Rihanna svoje kolekcije za Puma x Fenty sicer ni dopolnila s takšnimi sandali, zato pa nas njeni novi natikači Jelly Slides močno spominjajo na tiste čase.

Rihanna je za Puma x Fenty pripravila linijo raznobarvnih prozornih natikačev Jelly Slides, ki jim napovedujejo velik uspeh, podobnega, kot so ga tovrstni natikači doživljali že v devetdesetih.

Rihanna in Puma še naprej uspešno sodelujeta.
Rihanna in Puma še naprej uspešno sodelujeta.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo obutev na voljo, jih bomo pa lahko gotovo nosili že to poletje. Nosili jih boste lahko tudi z nogavicami, kar je še do nedavnega pomenilo grobo kršitev modnih zapovedi, toda če Rihanna pravi, da je tako kul, potem je pač kul. Je pa Rihannin najnovejših modni izdelek po drugi strani postal tudi tarča posmeha.

PREBERITE ŠE: Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma

Podobne natikače namreč v nekaterih vzhodnoazijskih državah (Malezija, Kitajska …) na straniščih uporabljajo, odkar pomnijo. Ene torej dobite za drobiž, za druge pa boste morali verjetno odšteti stokratnik te cene. To nas spomni na torbo modne znake Balenciga, ki je nedavno ‘kopirala’ Ikeino torbo Frakta. Ali bo najnovejši modni podvig barbadoške lepotice modni kiks ali nova modna uspešnica, bo pokazal čas.

Galerija – Rihannini najnovejši natikači Jelly Slides:

Dodatne Informacije

Več informacij:
uk.puma.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!