Festival ŠVIC 2015 – Čatež pri Trebnjem – dva dni nore zabave

Festival ŠVIC bo tudi letos 10. in 11. julija potekal v idlični dolinici blizu Čateža pri Trebnjem. Poleg dobre hrane in pijače, odlične družbe ter super vzdušja bodo čez dan potekle tudi raznolike dnevne aktivnosti ter nepozaben večerni program. ŠVICov oder bodo letos zavzeli Edo Maajka, MI2, Elvis Jackson, Dan D, Prljavo Kazalište, Big Foot Mama, Happy Ol'McWeasel in drugi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Čatež pri Trebnjem
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
28,50€

ŠVIC – Študentski vikend inteligence in cvička je festival, ki gradi na domačnosti, zaradi česar ga ne moremo postavljati ob bok festivalskim “velikanom” z dvema ali celo tremi odri za vse okuse. Toda prav s to domačnostjo ohranja svoje mesto med priljubljenimi glasbeno-zabavnimi poletnimi cilji.

Na festivalu ŠVIC 2015 bo  brezplačno kampiranje (z dvodnevnimi vstopnicami), parkiranje, dnevne in večerne aktivnosti, nastop več kot 15 glasbenih skupin, za vse obiskovalce pa bo na voljo tudi ohladitev v bazenu. Lahko bomo preizkusili body zorbing, slackline, slip’n’slide, se pomerili v družabnih igrah, ping pong-u ter beer pong-u… Po prizorišču bodo čez dan razporejeni tudi različni kotički tako za “chill-anje”, ličenje, friziranje, itd., kjer se bomo lahko sprostili in hkrati tudi polepšali. Manjkal ne bo niti nastop beatboxerja.

PREBERITE ŠE: ECO Festival vabi z naelektrenimi glasbenimi imeni

V petek bodo ŠVICov oder zavzeli Dare Acoustic, Ice on Fire, I.C.E., Edo Maajka, MI2, Elvis Jackson in Happy Ol’McWeasel. Sobotni akterji pa bodo Lumberjack, Gogs, Kill Kenny, Dan D, Prljavo kazalište, Big Foot Mama, CoverLover ter D’Neeb.

Dodatne Informacije

Več informacij:
svic.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!