fbpx

20. Orto Fest 2019: najglasnejši dogodek v mestu

20. Orto Fest 2019: najglasnejši dogodek v mestu

Prvi pomladni meseci ne bodo zgolj topli, temveč tudi ‘glasni’ – čaka nas 20. celomesečni mednarodni klubski festival Orto Fest, ki je unikum v našem prostoru. Ljubitelji dobre glasbe, žanrsko predvsem obarvane v rockovske barve vseh odtenkov, boste uživali v enomesečnem glasbenem programu 23 domačih in 12 tujih glasbenih skupin. Kljub temu, da se bo zvrstilo veliko ustvarjalcev, bo letošnji Orto Fest žanrsko barvit.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Orto bar
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Cene na spletni strani!

20. celomesečni mednarodni klubski festival Orto Fest je namenjen vsem ljubiteljem dobre glasbe. Tradicionalno se vsako leto v enem mesecu v Orto baru zvrstijo glasbeniki z vseh koncev svetaprepoznavnejše skupine in izvajalci ter tisti, ki nimajo prostora v medijih.

Letos bo od 28. marca do 27. aprila 2019 potekal že 20. največji klubski festival v Sloveniji Orto Fest. Gre za častitljivo obletnico festivala, ki je v svoji zgodovini gostila že več kot 550 glasbenih skupin in izvajalcev.

Organizatorji so ponosni na to, da so prišli do 20. obletnice, saj menijo, da vsako leto pripeljejo boljše glasbenike in dobro podpirajo slovensko glasbeno sceno. Zagotavljajo, da so letos sestavili dober program s številnimi zvenečimi imeni in imeni, ki se šele prebijajo.

Letos bo na Orto Festu nastopilo kar 23 domačih in 12 tujih glasbenih skupin in izvajalcev. Otvoritveni koncert (28. marec) bo pripadel sloviti hrvaški zasedbi Goran Bare & Majke, zaključil pa (27. april) s skupinama Thee Melomen in Mojo Men From Mars. Na spletni strani Orto bar si lahko ogledate program in kupite karte za zasebo ali izvajalca/-ko, ki vam je posebej pri srcu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
orto-bar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!