Fiat 500X Yachting: malce neobičajen kabriolet

Fiat 500X Yachting se ponaša z elektronsko mehko streho, ki jo boste le stežka našli na kompaktnem križancu, kot je Fiat 500X in predstavlja nekakšno ″nadgradnjo″ panoramske strehe. Kmalu bo na voljo tudi Yachting edicija modela Fiat 500C.

Fiat 500X Yachting deluje skoraj povsem enak običajnemu modelu 500X, a se od njega razlikuje v poglavitni stvari, elektronsko pomični platneni strehi. Le ta se sicer ne odpre v popolnosti, a se odpre dovolj, da spusti v avtomobil obilico sončnih žarkov in še več svežega zraka. Barva shema edicije Yachting je povsem morska. Modra platnena streha, črta na boku avtomobila v barvi slonovine in logotip Yacht Club Capri na B stebričku avtomobila.

Tudi v notranjosti prevladuje morska tema, z belo-modrim oblazinjenjem, armaturno ploščo s teksturo mahagonija in logotipom Yachting. Aluminijasti prag je še ena podrobnosti, ki jo lahko povežemo z jahto. Model Fiat 500C bo zelo podoben svojemu večjemu bratu, vseh 500 primerkov, ki jih bodo prodajali v Italiji, Nemčiji, Franciji, Španiji in Švici, pa bo dobilo posebne embleme s črkovnimi oznakami držav, kot smo jih že vajeni iz preteklosti.

Dodatne Informacije

fiat.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!