Filmi 2015: Kdo so igralci, ki imajo v filmih leta 2015 največ vlog?

Tom Hardy v filmu Mad Max: Fury Road.

Ni več skrivnost, da bodo filmi 2015 zaznamovali leto, ki je pred nami. Biti igralec ne pomeni le glamuroznih zabav in retvitanja vseh pohval, ki jih prejmejo. Pomeni predvsem trdo delo. Za leto 2015 smo glede na filme, ki se bodo letos tudi pojavili v kinematografih, izbrali sedem najbolj pridnih igralcev, ki imajo največ vlog v filmih za 2015.

Ethan Hawke

Filmi: Predestination, Good Kill, Anarchy, Ten Thousand Saints, Regression, Born To Be Blue, In A Valley Of Violence, The Phenom

Ethan Hawke v filmu Predestination.
Ethan Hawke v filmu Predestination.

Ethan Hawk ima pred sabo zelo naporno leto. Njegova običajna mešanica akcijskih filmov in manjših dram, čeprav se prijetno nagiba k slednjih s poudarki na vlogi Cheta Bakerja v filmu Born To Be Blue in na vlogi nasproti Emme Watson v Regression.

Samuel L. Jackson

Filmi: Kingsman: The Secret Service, Big Game, The Avengers: Age Of Ultron, Barely Lethal, The Hateful Eight, Cell

Samuel L. Jackson v filmu Kingsman:  The Secret Service.
Samuel L. Jackson v filmu Kingsman: The Secret Service.

Če smo iskreni, kdaj Samuel L. Jackson ni zaposlen? Igralec, ki je svojo pot koval z več in več DTV (direct-to-video) trilerji, v 2015 vztraja predvsem pri visokoproračunskih filmih, vključno z vlogo Nicka Furyja v The Avengers: Age Of Ultron in težko pričakovanem vesternu Quentina Tarantina The Hateful Eight.

Tom Hardy

Filmi: Mad Max: Fury Road, Child 44, London Road, Legend, The Revenant

Tom Hardy v filmu Mad Max: Fury Road.
Tom Hardy v filmu Mad Max: Fury Road.

Tom Hardy je svoje filme izbral precej previdno in v letu 2015 se resnično pridružuje A-listi. Tukaj je njegova prva glavna in vodilna vloga v znanstveno-fantastični uspešnici Mad Max: Fury Road, kot tudi vloga obeh Kraysov v Legend in vloga v The Revenant režiserja Alejandra Gonzáleza Iñárrita.

PREBERITE ŠE: Filmi 2015: 12 filmov za 12 mesecev

Michael Fassbender

Filmi: Untitled Terence Malick Project, Macbeth, Trespass Against Us, The Light Between Oceans, Slow West

Michael Fassbender v filmu Slow West.
Michael Fassbender v filmu Slow West.

Po tem, ko je visokoproračunskim filmom že dal priložnost s Prometheus in X-Men, se Michael Fassbender v letu 2015 bolj nagiba k »arthouse« produkciji. Njegova največja vloga bo gotovo v filmu Macbeth skupaj z Marion Cotillard, pričakujemo pa ga tudi v filmu The Light Between Oceans z Rachel Weisz ter v skrivnostnem filmu Terenca Malicka skupaj z Natalie Portman in Ryanom Goslingom.

Alicia Vikander

Filmi: Ex Machina, The Light Between Oceans, Testament of Youth, Tulip Fever, Untitled John Wells Project, Son of a Gun, Seventh Son, The Man From U.N.C.L.E.

Alicia Vikander v filmu The Seventh Son.
Alicia Vikander v filmu The Seventh Son.

Morda še za Alicio Vikander, švedsko igralko, niste slišali, a glede na njeno zasedenost v letu 2015, boste za njo v prihodnjem letu gotovo že vedeli. Ima izredno pestro leto: skupaj z Bradleyjem Cooperjem v kuharski komediji, s Christopherjem Waltzom v romanci iz 17. stoletja, z Jeffom Bridgom v fantazijski avanturi in Guyjem Ritchijem v vohunski avanturi.

Ewan McGregor

Filmi: Son of a Gun, Jane Got a Gun, Last Days in the Desert, Miles Ahead, Mortdecai, Our Kind of Traitor

Ewan McGregor v filmu Mortdecai.
Ewan McGregor v filmu Mortdecai.

Po relativno mirnem letu 2014, je za Ewana McGregorja leto 2015 po filmski plati veliko bolj zanimivo. Kot Jezus bo igral v Last Days in the Desert, v vesternu Jane Got a Gun se bo pridružil Natalie Portman, glavno vlogo bo imel v trilerju Johna Le Carréja Our Kind of Traitor, pojavil pa se bo tudi v biografiji o Milesu Davisu, Miles Ahead.

Naomi Watts

Filmi: Demolition, Insurgent, The Sea of Trees, While We’re Young, Three Generations

Naomi Watts v filmu While We're Young.
Naomi Watts v filmu While We’re Young.

Medtem, ko se je Naomi Watts v zadnjem času pojavila vse od smešnih (Movie 43, Diana) do sublimnih filmov (Birdman, Impossible), se v letu 2015 vrača na pravo pot. Zraven Bena Stilerja bo zaigrala v komediji Noaha Baumbacha While We’re Young, večjo vlogo bo imela skupaj z Jakom Gyllenhaalom v potencialnem kandidatu za oskarja Demoliton ter z Matthewom McConaugheyjem v drami Gusa Van Santa, The Sea of Trees.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!