fbpx

Filmski napovednik: Bright (2017)

Film Bright (2017)

Vse več hollywoodskih studiev okleva pri vlaganju desetine milijonov dolarjev v filmske projekte, zato pa jih odprtih rok sprejemata Netflix in Amazon, ki filme prikazujeta na svoji platformi in jih prek zunanjih partnerjev pošljeta v kinematografe. Gre za vse bolj pogost pojav. Na tak način bo zrastel tudi naslednji projekt Martina Scorseseja The Irishman, tako je zrastel Beasts of No Nation, pa filma 13th in Manchester by the Sea. Po tej poti gre tudi film Bright z Willom Smithom, ki se odvija v bližnji prihodnost. V njem Smith obuja čase, ko se je ukvarjal s preganjanjem podlih fantov in pošasti. Tudi zdaj je policaj, ki živi med nenavadnimi bitji.

Netflix je napovednik za svoj novi izvirni film Bright pripeljal kar na oskarje. V projektu, vrednem kar 90 milijonov ameriških dolarjev, v glavnih vlogah nastopata Will Smith (Možje v črnem, Dan neodvisnosti, Podli fantje) in Joel Edgerton (Veliki Gatsby, Črna maša, Bojevnik).

V filmu nastopata Will Smith in Joel Edgerton.
V filmu nastopata Will Smith in Joel Edgerton.

Znanstvenofantastični triler se dogaja v bližnji prihodnosti, ko si Zemljo z ljudmi delijo nenavadna bitja, govori pa o policaju (Smith), ki mora po sili razmer združiti moči z orkom (Edgerton), da bi preprečil najhujše.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Skriti faktorji (Hidden Figures, 2016)

V filmu Davida Ayerja (Odred odpisanih, Bes, Sabotaža) nastopa tudi Noomi Rapace (Dekle z zmajskim tatujem, Prometej, Otrok 44). Premiero bo film na Netflixu doživel decembra 2017.

Galerija – film Bright (2017):

Dodatne Informacije

Znanstvenofantastični triler
Bright
(ZDA, 2017)
Režija: David Ayer. Igrajo: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramírez, Ike Barinholtz and Brad William Henke.

Na Netflixu decembra  2017.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.