Filmski napovednik: Cruella (2021)

Izšel je prvi napovednik za Disneyjev film Cruella (2021), ki je videti fantastično. V zgodbi o nastanku Cruelle de Vil, negativke iz 101 dalmatinca, nas Disney popelje v Anglijo, nazaj v 70. leta prejšnjega stoletja, kjer spoznamo mlado Cruello.

V filmu Cruella (2021) lahko v naslovni vidimo Emmo Stone, ki igra mlado Cruello, dekle ki še ni čisto izpililo svojih zlohotnih namenov, vendar že kaže znake zlobnice, obsedene s krznom.

Emma Stone kot Cruella (2021)

Filmski napovednik je precej temnejši, kot bi morda pričakovali – Disney je vsaj na prvi pogled podvojil pretkanost lika. Pravzaprav je celoten ton zelo “jokerski”, kar velja tudi za slogan: “Brilliant. Bad. A little bit mad.” (Briljantna. Pokvarjena. Malce nora.) Pa tudi za kostumografijo se zdi, da so našli navdih pri DC-ju, tokrat pri Harley Quinn. Glede na to, da je Disney lastnik podjetja Marvel, je to kar malce drzno.

Disney je razkril, da je predviden datum izdaje filma Cruella (2021) 28. maj 2021, v njem pa igrata še Emma Thompson in Mark Strog. V producenta je Glenn Close, ki lik Cruelle igrala v predelavi iz leta 1990.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!