Tako moški izgubi močno žensko

Morda je drugačna, edinstvena, zastrašujoča in fascinantna, a nič ni tako boleče kot izgubiti močno žensko, ker je niste ustavili.

Močno žensko boste izgubili, če se boste pretvarjali, da ste nedotakljivi. Močna ženska nima časa za lov na moške, ker je zaposlena z uresničevanjem svojih sanj. Ne bo zapravljala časa za nekoga, ki ne želi iskreno izgubljati časa z njo.

Ni nesramna, ni arogantna, samo ščiti svoje srce. Zlomljena je bila tisočkrat, zato je ne izgubite še preden jo zares osvojite.

Močno žensko boste izgubili, če boste skrivali svoja čustva. Ne misli, da ste močni, če vse zadržite zase. Misli, da ste najlepši, ko se ne bojite izpostaviti sebe in biti človek. Noče ugibati, kaj čutite, želi vedeti vse, kar lahko ponudite.

Življenje čuti zelo globoko in rabi nekoga, ki je enak njej.

Močno žensko boste izgubili, če boste z njo ravnali kot s povprečno žensko, ne kot s čudežem narave, kar je. Ve, da je enakovredna, močna in da lahko brez nikogaršnje pomoči premika gore.

Močna ženska ni nevzdržna feministka, vendar pozna svojo vrednost in svoje sposobnosti in ne bo dovolila, da ji jih kdo odvzame.

Ni nesramna, ni arogantna, samo ščiti svoje srce.

Močno žensko boste izgubili, če jo boste omalovaževali. Močna ženska si je neskončno prizadevala za izgradnjo samozavesti, kariere in odnosov.

Ne bo stala za nekom, ki ne bo stal za njo. Tega vam morda ne bo povedala neposredno, ker se zaveda, kaj drugi občutijo glede tega, vendar se ne bo približala nekomu, ki ne vidi, kaj je dosegla.

Močno žensko boste izgubili, če je ne boste spoštovali. Zna se spoštovati in ne bo prenašala nikogar, ki ne zna enako. Želi nekoga, ki se bo boril, nekoga, ki je tako odločen kot ona, nekoga, ki natančno ve, kako prositi za odpuščanje in kako ga dati.

Močno žensko boste izgubili, če jo preprosto izpustite. Ni podobna drugim ženskam. Ne bo se “priplazila” nazaj. Ne bo delala drame. Če pričakujete, da se bo obnašala kot druge ženske, se motite. Mirno vas bo opazovala, kako jo boste izpustili.

Zato, ko enkrat osvojite močno žensko, je ne izpustite.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Videz tvojega palca ti razkriva, kakšen si v ljubezni in v razmerjih!