Filmski napovednik: Hitri in drzni 9 (2021)

Na redni spored v kinematografe prihaja 25. junija.

Foto: Karantanija Cinemas
Zadnjič posodobljeno: :

Ena najuspešnejših franšiz Hitri in drzni se z novim nadaljevanjem na velike ekrane vrača letos poleti, saj je pandemija svetovnih razsežnosti dobro premešala razmere tudi v sedmi umetnosti. Letošnje poletje bo tako v znamenju devetega dela sage, ki traja skoraj dve desetletji in je po vsem svetu zaslužila več kot pet milijard dolarjev.

Pred skorajšnjim ogledom akcijskega kriminalnega trilerja v kinematografih je na voljo drugi napovednik najnovejšega dela sage. Novi del akcijske kriminalne drame je znova režiral Justin Lin, ki je tokrat že petič sedel na režiserski stolček slavne dirkaške sage, scenarij je napisal Dan Casey. Družini se bosta prvič pridružita nova lika – igralec John Cena in pevka Cardi B.

Vsebina fima Hitri in drzni 9

Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad. Njegova dirkaška ekipa se znova združi, da bi zaustavila svetovno pretresljiv zaplet, ki ga vodi eden najbolj izkušenih morilcev in izjemen dirkač – ki pa je obenem Domov brat Jakob (John Cena).

Napeta akcijska pustolovščina se bo odvijala po vsem svetu – od Londona do Tokia, od Srednje Amerike do Edinburgha ter od skrivnega bunkerja v Azerbajdžanu do razpadajočih ulic Tblisija. Na tej poti se bodo vračali stari prijatelji, vrnili se bodo tudi stari sovražniki, zgodovina bo na novo napisana in resnični pomen družine bo na preizkušnji kot še nikoli doslej.

Datum izdaje (ZDA): 25. junij
Režija: Justin Lin
Igrajo: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren in Charlize Theron

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ste že pogledali serijo Behind Her Eyes? Tukaj je 6 podobnih serij, ob katerih se boste naježili