Filmski napovednik: Mame na večerji (Fun Mom Dinner, 2017)

Zadnjič posodobljeno: :

Poredne mame ne bodo edina komedija o mamah, ki si privoščijo nekaj oddiha. Eden od takšnih v slovenske kinematografe prihaja kmalu po tem, ko se bo umiril počitniški utrip in se bo začelo novo šolsko leto, ki tako staršem kot otrokom prinaša nove obveznosti. Kaj bodo ušpičile mame v filmu Mame na večerji (Fun Mom Dinner, 2017)?

Mame na večerji (Fun Mom Dinner, 2017) je zabavna komedija o štirih mamah, ki se sprva med sabo sploh ne poznajo – druži jih zgolj dejstvo, da njihovi otroci obiskujejo isti vrtec. Preobremenjene z gospodinjskimi opravili, vzgojnimi vprašanji, distanciranimi moškimi in vsakdanjimi obveznostmi sklenejo, da zvečer otroke zaupajo njihovim (zaradi tega precej nejevoljnim) očetom in si privoščijo solo večerjo. Načrt je preprost – vino, opravljanje in sproščen klepet v krogu sotrpink. In dejstvo, da ti en večer ni treba skrbeti, kaj boš za večerjo postavila na mizo in kako boš otroke prepričala, da naj grejo končno spat.

Kako zabavne so lahko mame, ko se same znajdejo na večerji?
Kako zabavne so lahko mame, ko se same znajdejo na večerji?

V razposajeni druščini se znajdejo sveže ločena Jamie (Molly Shannon), supermama Melanie (Bridget Everett), do konca izčrpana Emily (Katie Aselton) in outsiderka Kate (Toni Collette). Večer se ne začne najbolj obetavno, vendar vino, karaoke in postavni natakar (Adam Levine) kmalu naredijo svoje. Mame čaka noč, ki je ne bodo kar tako pozabile – in to kljub vsem substancam, ki so jih zaužile.

Dodatne Informacije

Komedija
Mame na večerji (Fun Mom Dinner)
2017, ZDA

Režija: Alethea Jones Igrajo: Toni Collette, Molly Shannon, Katie Aselton, Bridget Everett, Adam Scott, Adam Levine, Rob Huebel.

V kinu od 5. oktobra.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Drugi napovednik: Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020)