MBFWLJ 2017: teden mode se vrača oktobra

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana 2017 (MBFWLJ 2017) se v hram slovenske kulture veličastno vrača oktobra. Spet bomo priča umetninam ustvarjalnih in priznanih modnih oblikovalcev, ki bodo svoje kreacije na ogled postavili med 5. in 7. oktobrom 2017.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Cankarjev dom, Ljubljana

Organizator

MBFWLJ

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Še ni podatka.

Mednarodni vrhunski teden mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana 2017 (MBFWLJ 2017) bo v Cankarjevem domu med 5. in 7. oktobrom gostil vplivne modne oblikovalce iz celotne regije. Ustvarjalna ekipa #MBFWLJ ob tem napoveduje nagradni natečaj Mercedes-Benz Fashion Award, ki bo zmagovalcu poleg priložnosti za predstavitev avtorskega dela v obliki samostojne modne revije, instalacije ali razstave, strokovnega priznanja in denarne nagrade prinesla tudi priložnost za sodelovanje z mednarodno blagovno znamko Lee Cooper in blagovnico Maxi.

Utrinek z aprilskega tedna mode MBFWLJ
Utrinek z aprilskega tedna mode MBFWLJ

Prav tako nas čaka nova grafična podoba mednarodnega tedna mode, ki je nastala v sodelovanju z mlado modno oblikovalko Izadoro Verlič. Ta se bo na prihajajoči ediciji predstavila s samostojno kolekcijo.
Nova celostna podoba oktobrske edicije sledi aprilskemu zgledu, kjer je osrednje mesto zasedla kreacija večkratno mednarodno nagrajenega oblikovalca Petra Movrina.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mbfashionweeklj.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ford GT Heritage Edition: za ljubitelje značke z modrim ovalom in motošporta