Je to novi pametni telefon Google Pixel XL (2017)?

Za zdaj so samo govorice, čeprav naj bi bili viri precej zanesljivi, a kot kaže, nas v letošnjem letu čaka druga generacija Googlovih pametnih telefonov Pixel XL (2017). Android Police, najbolj ažurna spletna stran iz sveta pametnih napravic, se je namreč dokopala do prvih fotografij novega Pixla XL, čeprav menijo, da bo do čisto zadnje različice narejenih še nekaj malih popravkov. Po vsej verjetnosti bomo na več informacij morali počakati do oktobra.

Videti je, da gre Google po poti ostalih ‘pametnih’ velikanov, saj je okvir telefona precej ozek. Vsaj v primerjavi z lanskim modelom. V grobem lahko rečemo, da se zunanjost Googlovega Pixla XL (2017) pretirano ne razlikuje od prejšnjega Googlovega modela, čeprav se zdi, da je rahlo bolj dovršena. Kamera je zadaj na letošnjem modelu sicer večja. Ogledalo, pod katerim je bralnik prstnih odtisov, pa je nekoliko manjši kot prej. Na prednji strani pa bo novi Pixel XL “okiten” z zaslonom AMOLED, ki v višino meri 6 palcev, stranice pa ima v razmerju 2 : 1. Telefon krasi še 3D zrcalni učinek, a naj vas ne zmede, zaslon je popolnoma raven.

PREBERITE ŠE: PAMETNI TELEFON GOOGLE PIXEL JE ODKRITI NAPAD NA IPHONE 7

Pametni telefon Google Pixel XL?
Pametni telefon Google Pixel XL?

Sicer pa s fotografije težko razberemo kaj več. Počakajmo in se pustimo presenetiti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
androidpolice.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Google Pixel 5: dober, a drag!