Filmski napovednik: Utrip ljubezni (2015)

Film Utrip ljubezni (2015)

Utrip ljubezni je slovenski film v Zenici rojenega režiserja Borisa Petkoviča, ki v ''zenico'' dogajanja postavlja ljubezensko zgodbo raperja in violiniste. Medtem ko spremljamo Bruna, Leona in Zokija, ki se kratkočasijo z rapanjem in izdelavo grafitov na ljubljanskih ulicah, ta slovenska različica filma 8 milj (8 mile) indirektno tolče po slovenski družbi in išče izhod iz krize za celotno mlado generacijo.

Celovečerni film Utrip ljubezni utripa v hip-hop ritmu, ki ga je ”sproduciral” režiser Boris Petkovič, rime pa je nanj polagajo Zlatan Čordić aka Zlatko, ki v filmu igra Zokija in njegova najboljša prijatelja Bruno (Jernej Gašperin, član ansambla MGL) in Leon (Matic Klemenc).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Šiška Deluxe (2015)

Skupaj sanjarijo o koncertnih odrih in ko se zdi, da njihove ljubezni do glasbe ne more omajati prav nič, se pojavi ”Yoko Ono”, študentka violine Nina (Hrvatica Judita Franković), ki zamaje prijateljske temelje potem ko se vanjo zagleda Bruno. Ta mora iti pri iskanju ključa do njenega srca preko sebe, kar pa skrha njihovo prijateljstvo.

Film Utrip ljubezni bo filmska platna napadel oktobra.
Film Utrip ljubezni bo filmska platna napadel oktobra.

V Utripu ljubezni poleg omenjene četverice zaigrajo še Franci Kek, Boštjan Gorenc – Pižama, Dalaj Eegol (nekoč Ali En), Jožica Avbelj, Sašo Klančnik in drugi.

Dodatne Informacije

Mladinski film
Utrip ljubezni
(Slovenija, 2015)

Režija: Boris Petkovic. Igrajo: Judita Franković, Jernej Gašperin, Zlatan Čordić – Zlatko, Matic Klemenc, Gušti, Dalaj Eegol, Sausages, Franci Kek, Boštjan Gorenc – Pižama, Jožica Avbelj, Sašo Klančnik

V kinu od 15. oktobra 2015.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!