fbpx

Si za muharjenje? Flyfishingodec – coaching muharjenja

Reka. Rečni tok. Zvok laksa, ki šviga mimo naših ušes. Da, za muharjenje gre. In tudi mi se lahko le-tega naučimo. Coaching muharjenja nam obljublja nepozabno doživetje ter izkušnjo, ki nam bo ostala v spominu vse življenje.

Pridobili si bomo znanje, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Tako bomo deležni predstavitev osnov muharjenja in potrebne opreme, pokazali nam bodo tehniko muharskega meta, nam predstavili taktiko in s tem podali vse, kar je potrebno, da sami ujamemo ribo. Muharjenje izvajajo večinoma na Kamniški Bistrici, lahko pa se dogovorimo tudi za obisk drugih rek, kot so Kolpa, Krka, Idrijca, Soča …

Si za muharjenje?!
Si za muharjenje?!

V ponudbo je vključena vsa oprema in pribor za muharjenje ter dnevna ribiška dovolilnica. Muharjenje je več kot le ribolov. Gre za preizkušanje naše vztrajnosti, za iskanje ravnovesja. Preživete ure ob vodi nas sprostijo in umirijo ter nam pomagajo vzpostaviti stik z naravo. Cena coachinga: od 60 do 150 evrov na osebo. Pri večjem številu prijavljenih oseb je ponudba še ugodnejša.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!