Ford Ranger: za ameriške kupce posebni off-road paketi

Zadnjič posodobljeno: :

Ford Ranger postaja eno najbolj priljubljenih vozil tudi v severni Ameriki, kjer ga prodajajo od lani. Tudi zato Ford zaznava, da je to eno od tistih vozil, ki jih lastniki najraje predelajo v besne "off-road" bojevnike. Zato severnoameriškim kupcem od nedavno ponujajo tri posebne “stopnje”, ki so serijske oziroma tovarniške. Pošteno!

Ko so pri Fordu ugotovili, kako zelo velik je trg nadgradenj za model Ford Ranger, jim ni preostalo drugega, kot da po vzoru Ford Ranger Raptorja zagrizejo v “aftermarket” z lastnimi tovarniškimi paketi “off-road” omogočijo kupcem, da si v konfiguratorju izberejo eno od treh stopenj nadgradenj svojega vozila. Ta se z izborom slednjih iz običajnega pick-upa prelevi v izjemno sposobno “off-road” vozilo.

Ford Ranger - Off road paketi
Ford Ranger – Off road paketi
Ford Ranger - Off road paketi
Ford Ranger – Off road paketi
Ford Ranger - Off road paketi
Ford Ranger – Off road paketi

Kompleti so na voljo v treh ravneh in se začno pri nadgrajenih 17-palčnih platiščih, edinstvenih grafičnih oznakah, za razsvetljavo je poskrbljeno s svetlobnimi palicami LED, tukaj so še posebni vlečni sistemi, vitla Ford Performance (proizvajalca ARB), držalo za lov, kakopak terenske pnevmatike BF Goodrich, vzmetenje FOX in športni izpuh v paru s kalibracijo Ford Performance, ki lahko dvigne konje Rangerja za 16 odstotkov na vse do 315 konjskih moči in hkrati poveča navor za skoraj 20 odstotkov. Za razliko od številnih dodatkov in zamenjav delov, ta niz izdelkov z nadomestnimi materiali prihaja neposredno od proizvajalca in tako ne krši ali razveljavi tovarniške garancije Rangerja. Paketi dodatne opreme za boljše nadgradnje Ford Performance Ranger so na voljo za 2.495 dolarjev za nadgradnjo 1. stopnje, za 4.495 dolarjev za nadgradnjo 2. stopnje in za 8.995 dolarjev za vse našteto v zgornjih vrsticah.

Torej takšen, načeloma odlično predelan Ranger, ne bo krišil pravil garancije, kar je kupcem izjemno pomembno. S tem pa je Ford zaznal to, kar si želi lastnik Rangerja. Individualnost! Na žalost ni informacij o tovrstni ponudbi tudi v Evropi!

Ford Ranger - Off road paketi
Ford Ranger – Off road paketi

Dodatne Informacije

Več informacij:
ford.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M4 GT3: za tiste dni, ko si zaželite piste