Forest Globe: v River Campingu Bled lahko zdaj prespite v viseči krogli

V River Campingu Bled se lahko pohvalijo z novo pridobitvijo. Mobilnim hišicam so namreč so dodali še posebno drevesno hišico – Forest Globe. Viseča krogla je primerna za romantičen oddih za pare in predstavlja nepozabno doživetje na pragu Bleda.

Bivalno lesena viseča krogla v River Campingu Bled je narejena iz lesenih trikotnikov, v notranjosti pa se skriva postelja s hladilnikom. Njena posebnost je tudi v tem, da se giblje v ritmu dreves. Izdelala jo je dijak srednje lesarske šole Rok Hodnik, ki je zamisel razvil s svojim mentorjem Igorjem Stropnikom. V družinsko vodenem kampu River Camping Bled, ki se nahaja ob reki Savi med Bledom in Radovljico, so prepoznali potencial in idejo podprli. Hkrati je drevesna krogla dobrodošla popestritev glamping nastanitev znotraj kampa.

River Camping Bled – viseča krogla v krošnjah dreves

Glamping nastanitev sicer sestavljajo nadstandardne alpske hišice, ki ponujajo s prekrasne razglede na okoliške gore. Izbirate lahko med alpskimi hišicami, safari šotorjem, šotorjem boutique, Alpskim biserjem, hišico Aurora, hišo z zrcali, hišico Rjavi medved, družinsko hišico in pa tradicionalno hišico. Vsem pa je skupno troje: veliko narave, prostora in udobja.

Seveda lahko izberete tudi eno od prostornih (80 -120 m2) in sodobno opremljenih parcel. Postavite šotor, prikolico ali parkirajte avtodom in se sredi neokrnjene narave prepustite oddihu.

Hišica z zrcali v River Camping Bled

Številni boste ob kakovostnih vsebinah in storitvah v kampu našli popoln oddih (nastanitev ponuja tudi sezonski bazen). Druge bo želja po športu in raziskovanju gnala novim avanturam naproti. Aktivnosti na Bledu in v njegovi okolici je zares veliko, zato si za oddih v naši regiji vzemite čas.

Družinski rafting po Savi Dolinki, soteskanje in hlajenje v hladnih rekah alpskih dolin, tandemski skok s padalom 4.000 m nad kampom, obisk Triglavskega narodnega parka in njegovih ikoničnih sedem jezer, odkrivanje podeželja, okušanje lokalne hrane ter spoznavanje običajev in ljudi, pa muharjenje, downhill kolesarjenje z vašim prijateljem in plezanje v enem lepših plezališč v okolici … Aktivnosti vam tukaj zagotovo ne bo zmanjkalo!

Dodatne Informacije

rivercamping-bled.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!