fbpx

Fotografije, za katere bi prisegli, da so obdelane s Photoshopom, a niso!

Fotografije, ki niso bile obdelane s Photoshopom

Večina digitalnih fotografij, ki se vsaj na trenutek zdijo neverjetne, takoj obtožimo, da so bile obdelane s Photoshopom. Naš skepticizem se večinokrat izkaže za upravičenega. Internet je pač prostor, kjer je treba številna dejstva vsaj dvakrat, če ne trikrat preveriti, preden jim lahko zares verjamemo. Sploh ko gre za digitalne fotografije. Vse več ljudi je namreč veščih Photoshopa. Tako zelo, da je včasih nemogoče vedeti ali je tisto kar vidimo resnično ali manipulacija. Včasih pa nas tudi splet preseneti. Za naslednje fotografije bi dali roko v ogenj, da so ''umetne'', a temu ni tako. Predstavljamo vam fotografije, za katere bi prisegli, da so obdelane s Photoshopom, a niso!

Za fotografije, ki jih boste videli v nadaljevanju, bi prisegli, da so obdelane s Photoshopom, a kot je pojasnjeno, na delu niso bili namenski programi in manipulacije, pač pa gre za splet različnih naključij, ki je privedel do fotografij pri ogledu katerih boste komaj verjeli svojim očem!

PREBERITE ŠE: Največji Photoshop spodrsljaji zvezdnikov v letu 2015

Brezglavi hokejist.
Brezglavi hokejist.

Oglejte si fotografije, za katere bi prisegli, da so obdelane s Photoshopom, a kažejo realno sliko:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!