Freitag Zippelin: napihljiva potovalna torba

Švicarsko podjetje Freitag Zippelin skrbi, da so naša potovanja udobnejša. Ne, niso potovalna agencija, niso hotelska veriga, ampak že 24 let izdelujejo potovalne torbe iz recikliranih materialov. A zdaj so prišli na idejo, ki ji še nismo bili priča. Predstavljajo jo na Kickstarterju, mi pa smo pokukali, kakšna je.

Inflatable Travel bag je torba, ki jo boste morali najprej napihniti s tlačilko.

Tako vam bo lahko nudila veliko prostora, ko pa je ne boste potrebovali, pa jo lahko pospravite v škatlo za čevlje. Precej pametno, kajne? Kot smo pri Zippelin vajeni, so tudi za to torbo uporabili ponjave s tovornjakov, kar pomeni, da ji voda ne more do živega. Prostornina torbe je 85 litrov, ko pa boste spustili iz nje zrak, bo zlahka zavzela nekaj malega prostora v omari ali na polici. Za izjemno nizko težo, 3,6 kg, so poskrbeli tako, da za torbo niso uporabili kovinskega okvirja, kar jo pravzaprav drži pokonci, je zračnica kolesa. Za napihovanje lahko uporabite običajno tlačilko za kolesa. Za še udobnejše potovanje so torbo opremili z dvema snemljivima kolesoma, ki ju, ko torbo pospravite, lahko (po)spravite v njen žep.

Predvidena cena za torbo Inflatable Freitag Zippelin je 520 evrov.

Galerija – Napihljiva potovalna torba Freitag Zippelin

Dodatne Informacije

Več informacij:
freitag.ch

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!