fbpx

Ftrgatev 2017: festival mariborskih študentov

Letos se v Maribor vrača animacijski in športno-zabavni festival Ftrgatev 2017. Tokrat močnejši, boljši in večji kot prej. 17. novembra 2017 nas bodo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Mariboru zabavali Tabu, Siddharta, S.A.R.S. in Ian Sound & Marc Mare. Vstopnice so že v prodaji!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Univerzitetni športni center Leona Štuklja Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
10,00 €

Ftrgatev 2017, festival mariborskih študentov, je glasbeno-športno zabavni festival, katerega namen je predvsem sprostitev, preden študente zasuje resno študijsko delo. Festival, ki je lani potekal prvič, bo letos razgibal Maribor 17. novembra 2017 v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Mariboru. Poleg raznoraznih aktivnosti se bomo lahko zabavali tudi ob odlični glasbi. Nastopili bodo Tabu, Siddharta in S.A.R.S., nočne ptice pa bodo žur lahko nadaljevale ob zvokih Ian Sound & Marc Mare. Ne zamudite festivala Ftrgatev 2017 – najboljšega jesenskega žura v Mariboru! Vstopnice so že v prodaji.

Obeta se žur do jutranjih ur.
Obeta se žur do jutranjih ur.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.