Fuell Flow: električni lepotec, ki obljublja veliko

Fuell Flow:

Eric Buell je svoje prvo motoristično podjetje ustanovil že leta 1983, ki je bilo znano zaradi revolucionarnega dizajna. Leta 1993 so je združil s podjetjem Harley-Davidson, a to ni bilo dovolj, da bi ga rešili propada v letu 2009. 10 let kasneje se je Eric Buell dvignil kot feniks iz pepela, tokrat z električnim motornim kolesom Fuell Flow.

Motorno kolo Fuell Flow predstavlja še eno izmed urbanih mobilnih možnosti in ga poganja izključno električna energija – na voljo je z elektromotorjem z močjo 11 kW (15 KM) ali 35 kW (47 KM), ki je skrit v zadnjem kolesu, zato ni bilo potrebe po prenosu in verigi. In to je pozitivno vplivalo na znižanje teže in povečevanje dosega.

https://youtu.be/05HUmM_ctz8

Po načrtih, ki so si jih zamislili v podjetju Fuell, nameravajo novo motorno kolo predstaviti kot prilagodljivo, saj bo mogoče nadgraditi elektromotor, baterijo in jakost polnjenja. 11.000 dolarjev (približno 10.000 evorv) ali več boste odšteli za tega lepotca, Fuell pa bo svojo zbirko električnih vozil uradno predstavil 25. aprila 2019.

Galerija: Fuell Flow

Dodatne Informacije

Več informacij:
fuell.us

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Fiat Tipo & Tipo Cross: izboljšana italijanska zgodba