fbpx

Gaming: najboljše igre leta 2022

Foto: Sony
Zadnjič posodobljeno: :

Obožuješ videoigre, vendar iščeš nekaj novega, kar bi ti znova pognalo kri po žilah? Za pravo doživetje iger je najprej potrebno izbrati zvrst, v kateri boš užival in seveda izbrati pravo platformo. Iger za igranje na platformah PlayStation, X-BOX, Nintendo Wii, MAC in klasičnem računalniku, je največ, vendar najdeš igre tudi za igranje na drugih platformah. V uredništvu smo izbrali nove zanimive igre leta 2022, ki vam bodo pognale kri po žilah.

Najboljše igre leta 2022, ki bodo navdušile gamerje:

Najboljša igralna konzola 2020: Switch, Xbox One ali PlayStation?

Nintendo Wii Sport

Razgibajte se z različnimi športi, ki vam jih ponuja igra Nintendo Switch Sport. V igri tekmujete in igrate v šestih športih, pri katerih s pomočjo pripomočkov ponazarjate gibe v resničnem svetu. Izbirate lahko med tenisom, nogometom, odbojko, badminton itd.

Tiny Tina’s Wonderlands

Podajte se na epsko pustolovščino, polno muhavosti, čudežev in močnega orožja. Krogle, čarovnija in strelsko orožje skupaj ustvarjajo fantazijski svet, ki ga je oživela nepredvidljiva Tiny Tina. V igri se boste podali na potovanje skozi nenavadne pošasti, da ustavite tiranskega zmaja.

Elden Ring

Podali se boste na vznemirljivo pustolovščino in odločili o usodi sveta, polnega spopadov za oblast in moč. V globokem tretjeseobnem boju se boste spoprijeli z mogočnimi sovražniki in odkrili številne pristope, ki jih bo omogočil tokrat povsem odprt svet. V prostrani deželi se bodo menjavali dan, noč in vreme, odkrili pa boste številna samosvoja področja, od travnikov prek gozdov do močvar in gora.

Sifu

Sifu je elegantna, vendar nepopustljiva igra z razburljivim bojem v sodobnem urbanem okolju. Igra Sifu spremlja mladega učenca kung-fuja na poti do maščevanja in lovom na morilce njegove družine. Zanaša se na edinstvene sposobnost kung-fuja, da zmaga in ohrani zapuščino svoje družine.

Horizon Forbidden

Raziščite oddaljene dežele, borite se z večjimi in še bolj osupljivimi stroji in srečajte neverjetna nova plemena ob vrnitvi v postapokaliptični svet Horizon v oddaljeni prihodnost. Nevarne nevihte in neustavljiva bolezen uničujeta razpršene preostanke človeštva. Po njihovih mejah pa se hkrati potikajo grozljivi novi stroji. Življenju na Zemlji grozi novo izumrtje in nihče ne pozna razlog.

Lost Ark

Arkesia in njeni ljudje že 500 let uživajo mir. Pozabili so na vojno med bogovi in demoni, ki je raztrgala njihov svet. Podajte se na odisejado v obsežnem, živahnem svetu in raziščite dežele, poiščite izgubljene zaklade in se preizkusite v vznemirljivem akcijskem boju, proti demonom in drugimi pošastmi.

Grand Turismo 7

Igra Gran Turismo 7 združuje le najboljše značilnosti realističnega simulatorja vožnje. Ni važno kakšen igralec ste, saj boste lahko našli lasten pristop z osupljivo zbirko načinov igranja. Z več kot 420 avtomobili v garažah igra poustvari videz in občutek tako klasičnih vozil, kot najboljših superavtomobilov današnjega časa z neprimerljivo ravnijo podrobnosti.

Najboljše igralne konzole 2022

Zadnja posodobitev 2022-08-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebije partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!