fbpx

Villa Giardino Heritage Boutique Hotel: butični hotel na enem najlepših dalmatinskih otokov

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Otok Brač vsako leto privablja trume sonca in čistega morja željnih turistov. Poleg vrste prekrasnih plaž, pa je otok znan tudi po kopici odličnih nastanitev. Vašo pozornost si brez dvoma zasluži Villa Giardino Heritage Boutique Hotel.

Butični hotel Villa Giardino se nahaja v srcu starega mestnega jedra Bola, zaradi svoje odlične lege pa je kot nalašč tako za umirjen počitek kot tudi živahno večerno dogajanje. Vila je namreč odlično izhodišče za odkrivanje otoka in bližnjih plaž, sploh vedoč, da je ena najbolj znanih dalmatinskih plaž Zlatni rat le lučaj stran.

Foto: Booking.com

Edinstveni butični hotel nudi vse, kar sodobni popotniki potrebujejo za udoben in prijeten oddih. Moderno opremljene sobe nudijo zadostno mero domačnosti, da se boste v hipu počutili udobno, kot doma. Prava posebnost vile prekrasen bujni vrt Giardino, ki se nahaja pred nastanitvijo in ki goste s svojo eksotičnostjo v hipu začara. Tu se lahko odpočijete v senci, ali pa uživate v prav posebni izkušnji Grill Garden.

Vila je svoja vrata odprla 1989, z leti in izkušnjami pa je kmalu postala sinonim za gostoljubje na prekrasnem Braču. Izbirate lahko med tremi različnimi namestitvami, med standard in superior sobami ter predsedniško suito.

Predsedniška suita

Slednja se nahaja v najvišji etaži in je bila pred časom popolnoma prenovljena. Pohvali se lahko z velikansko teraso, ki se spogleduje z bližnjim morjem in okusno opremljeno dnevno sobo, kot nalašč za druženje z gosti. V sklopu predsedniške suite se nahajata dve spalnici, glavna pa ima direkten izhod na zasebno teraso.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!