fbpx

Glamping Rajska vas: igrive glamping hišice za aktiven vikend oddih

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V Šentjurju, nedaleč od Celja, najdete idilične hišice v objemu neokrnjene narave - Glamping Rajska vas.

Glamping Rajska vas sestavlja šesterica pravljičnih hišic, za katere se zdi, kot da so ravnokar skočile iz pravljice Sneguljčica in sedem palčkov. Nudijo edinstven oddih in sprostitev v idilični naravi, nedaleč stran od Rajskega otoka, kjer vam ob jutrih postrežejo z zajtrkom.

Izbirate lahko med Rajsko, Labodjo ali Sončno hišico ter hiško Orešček, hišico pod Hrastom in hišico Jurček. Rajska hišica je prva v vrsti hišic, je nekoliko manjša in zato primerna predvsem za pare na romantičnem oddihu. Labodja in Sončna hiška sta po drugi strani primerni tudi za družine z enim otrokom in pričarata nepozaben oddih ob vodni gladini Rajskega otoka.

Hiška pod Hrastom z masažno kadjo

Hišica Jurček lahko sprejme tudi petčlansko družino, otroci pa so nameščeni v drugem nadstropju, kjer skozi strešno okno ob nočeh opazujejo zvezde. Hiška Orešček je peta v vrsti in primerna za pare ali manjše družine, nova Hiška pod Hrastom pa se pohvali tudi z masažno kadjo.

Vse hiške so opremljene s klimatskimi napravami in prostorom za udobno branje ter druženje. V vseh najdete tudi kopalnico s prho, v nekaterih hiškah tudi manjšo kuhinjo. Te sicer ne boste potrebovali, saj vam na bližnjem Rajskem otoku postrežejo okusen zajtrk, sicer pa je gostom na voljo tudi souporaba zunanjega žara.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!