fbpx

Glamping Razgledi z Vrha: razgled vse do Ljubljane in Triglava

Posestvo Razgledi z Vrha se nahaja v vasi Koreno nad Lukovico pri Domžalah. Od tod vam pogled seže na čudovito okoliško pokrajino, vse do Triglava in Kamniško-Savinjskih Alp, glavno mesto Ljubljana pa vam je na dosegu roke. V osrčju neokrnjene narave, prostranih travnikov in gozdov, posestvo Razgledi z Vrha nudi idealno okolje za počitek in sprostitev.

Razgledi z Vrha združujejo večnamenski prostor Plahutnikov stan, idilične lesene hiške ter razgledni stolp.

Plahutnikov stan je prečudovit prostor, v katerem poroke, zabave in obletnice postanejo še posebno čaroben dogodek. Čudovita lesena zgradba z veliko naravne svetlobe, navdušuje tudi najbolj zahtevne goste. Minimalistična oprema in uporaba naravnih materialov dajejo poseben občutek domačnosti in preprostosti, velika terasa pa nudi čudovit pogled na okoliške hribe, gozdove in travnike ter hkrati omogoča izvedbo zabav tudi na prostem.

Le korak stran od Plahutnikovega stanu se ob robu gozda nahajajo idilične lesene hiške, primerne tudi za večdnevni oddih. Lesene hiške so preproste, z majhno teraso in veliko stekleno steno, skozi katero se pogled razprostira po okoliških gričkih. Velika zakonska postelja nudi udobje vrhunskih hotelov, lesena kad pa romantično vzdušje. V naravi bodo uživali tudi otroci, saj so na voljo prostor za odbojko, nogometno igrišče ter gugalnice. Čudovit pogled na bližnjo pokrajino odlično dopolnjuje tudi razgledni stolp, ki se dviga 7 metrov v višino in omogoča razgled na Domžale, Ljubljano, letališče in Kamniško-Savinjske Alpe.

Če iščete pobeg od ponorelega sveta, kjer boste uživali v miru in se nadihali svežega zraka, potem so Razgledi z Vrha za vas zagotovo prava destinacija.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.