fbpx

Glasbene novosti tedna #1

Novo leto, nova glasba, nove melodije in novi, še bolj udarni riti. Da začetek ne bo tako težak, si zavrtimo glasbene novosti tedna. Kdo ve, morda nam bodo prav te družbo delale celo leto.

POND – SITTING UP ON OUR CRANE

Stranski projekt zasedbe Tame Impala, ki sliši na ime Pond, predstavlja zanimiv video, prežet s psihedeličnimi grafikami, za komad Sitting Up On Our Crane. Nanj nam sicer ne bo treba dolgo čakati, saj konec januarja prihaja njihov novi album Man It Feels Like Space Again.

KODALINE- HONEST

Dublinski bend Kodaline je lansko leto sklenil z videospotom za svoj novi singel Honest. Letošnje leto fantje tako začenjajo z izdajo singla, ki ga bomo dočakali 1. februarja, 6. februarja pa lahko pričakujemo tudi njihov drugi album Coming Up For Air.

PITBULL, NE-YO – TIME OF OUR LIVES

Novembra lani sta svoje glasbene moči združila Ne-Yo in Pitbull ter izdala singel Time of Our Lives, ki je tik pred novim letom dobil tudi video podobo. Time Of Our Lives bo sicer moč najti na šestem studijskem albumu, ki ga bo Ne-Yo izdal 27. januarja.

LAUREL – MEMORIALS

Izid EP-ja z naslovom Holy Water je Laurel hitro pospremila z novim videospotom za skladbo Memorials, ki jo na kratkometražnem ploščku najdemo na drugem mestu.

BELLE & SEBASTIAN – NOBODY’S EMPIRE

Belle And Sebastian, indie pop bend, ki ga spremljamo že vse od leta 1996, bo 19. januarja postregel z devetim studijskim albumom Girls in Peacetime Want To Dance, tukaj pa je že nostalgični video kolaž za prvo skladbo Nobody’s Empire.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.