fbpx

Glasbene novosti tedna #21

Rdečelaska La Roux nam bo ta teden čas krajšala z novo skladbo s prihajajočega albuma, Gorgon City napadajo s potencialnim poletnim hitom, Arcade Fire opozarjajo na spolno identiteto, Die Antwoords so znova poskrbeli še za eno glasbeno bizarko, Glass Animals pa navdušujejo s pisanostjo. Bombastično, kot se za nov glasbeni teden spodobi.

LA ROUX – LET ME DOWN GENTLY

La Roux je izdala čustveno nabit, toda povsem preprost videospot za novo skladbo Let Me Down Gently, prvo pesem z njenega prihajajočega albuma Trouble in Paradise, ki bo izšel 7. Julija.

GORGON CITY – HERE FOR YOU FT. LAURA WELSH

Zadnji singel elektronskega tandema Gorgon City bo to poletje morda postal veliki hit, čeprav bi bilo od prijetnega komada Hew For You, ki nam bo krajšal čas na plaži, vizualno pričakovati kaj več, toda tudi lahkotnost ima svoj čar.

ARCADE FIRE – WE EXIST

Kanadski indie rock bend Arcade Fire je postregel z videospotom za skladbo We Exist, drugo na albumu Reflektor, v katerem se mladenič sooča s spolno identiteto.

DIE ANTWOORDS – PITBULL TERRIER

Južnoafriška zasedba Die Antwoords resnično ne pozna meja domišljije in bizarnosti. V novem videospotu frontman Ninja, ki je spot tudi režiral, preoblečen v groteskno masko pitbulla, ki uide svojemu lastniku in divje nori po mestu. Več vam ne izdamo, vabljeni k ogledu … avgusta pa južnoafričani v živo na Schengenfestu.

GLASS ANIMALS – POOLS

Čeprav bodo svoj prvi debitantski album Zaba izdali čez teden dni, angleška indie rock zasedba Glass Animals navdušuje tako muzikalno kot vizualno. Pisanost in izvirnost stop motion tehnike odlikuje videospot za skladbo Pools.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.