Glavni razlogi, zakaj ste nesrečni glede na astrološko znamenje

Foto: Juan Mendez / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Različne stvari, dogodki in situacije vplivajo na naše razumevanje sreče in nesreče, astrologija pa prepoznava nekatere ključne razloge, zakaj eno znamenje trpi bolj kot drugo.

Oven

Nesrečni ste, ko morate sprejeti stvari, ki si jih ne želite in ko življenje ni takšno, kot ste si ga želeli in izbrali. Zadovoljni ste samo, ko naredite tisto, kar mislite, da bi morali. Zato nehajte sklepati kompromise. Živi svojo resnico.

Bik

Ko se vam postavijo stvari na pot, ki jih ne morete nadzorovati, vas to zelo skrbi. Morate prilagajati svoja stališč in pričakovanj, saj je življenje polno nepredvidenih okoliščin in situacij, na katere nimate vpliva – in lahko obvladujete le svoje vedenje in reakcije.

Dvojčka

Vašo srečo kvari vaša osredotočenost na pričakovanja drugih in na to, kaj mislijo in govorijo o vas. Zavedajte se, da ostali nikoli niso zadovoljni in ne morete ugajati vsem. Pozabite na druge, njihove kritike in pohvale ter cenite to, kar mislite in čutite. Prekinite ta krog odvisnosti od obsojanja in bontona.

Foto: şule Makaroğlu / Pexels

Rak

Morda ste mislili, da vas osrečuje, če se ukvarjate s srečo in blaginjo drugih, a ne – odvzame vam energijo in vas onesrečuje. Dober občutek je biti pomemben, biti podpora drugim, vendar se morate manj vključevati v življenje in težave vseh okoli sebe ter bolj skrbeti zase in za svoje življenje.

Lev

Levi so nesrečni, ko se ne morejo znebiti preteklosti. Težko odpuščate in se prepustite ter sprejmete, da življenje teče naprej, ne glede na to, kdo vas je prizadel. Vendar se morate naučiti odpuščati in popuščati, ker je to pomembno za vaše počutje in srečo – ne morete biti svobodni in nadaljevati s polno zmogljivostjo, dokler ne spustite tistega, kar je minilo.

Devica

Nosite ogromno breme lastnih občutkov in prav zaradi tega ste nesrečni. Ni treba, da ste močni in trdni, niste edini, ki preživljate težke čase in preživljate boleče skušnjave. Pogovarjajte se z drugimi, odprite se, zaupajte – ko boste spoznali, da v tesnobi in strahovih niste sami, vam bo lažje.

Tehtnica

Želite, da vas vsi sprejmejo in cenijo, tudi tisti, ki vas sploh ne zanimajo. Znebite se ideje, da bi vas vsi morali imeti vsi radi, saj boste vedno imeli nasprotnike in sovražnike, pa tudi tiste, ki so popolnoma brezbrižni. Bodite hvaležni tistim okoli sebe, ki vas imajo radi in skrbijo za vas, vsi ostali niso pomembni.

Foto: Maryia Plashchynskaya / Pexels

Škorpijon

Nenehno vas skrbi, kaj si drugi mislijo in ali vas obsojajo. Bodite skladni s svojimi vrednotami – bodite pošteni, odprti in neposredni, tako boste v svoje življenje pritegnili prave ljudi.

Strelec

Če živite neko vlogo, boste namesto svojega pristnega življenja nenehno nesrečni. Če poskušate zadovoljiti svoje najdražje in se zato pretvarjate, da je vse v redu ter skrivate svoja resnična čustva, ustvarjate breme, ki vas zlomi. Obožujete svobodo, zato bodite kar ste, ostali pa naj se znajdejo sami.

Kozorog

Odlične ideje vam pridejo na misel, a vi ne naredite ničesar in to vas teži. Niste zadovoljni, ko ne izkoristite svojih zmožnosti in ne razvijete svojih potencialov. Zato počnite, kar imate radi, in izboljšajte svoje znanje in veščine. Če ostanete na liniji najmanjšega upora, boste postali zamerljivi, drugi pa vas bodo imeli za “nesrečno osebo”.

Vodnar

Delate stvari, ki jih morate in ki vas utrudijo, čeprav bi radi bili svobodni in ne odgovarjali nikomur. Če želite biti srečnejši, morate svoj življenjski slog prilagoditi razmeram, tako da boste dobili več svobode in neodvisnosti. Pomislite, kaj bi vas najbolj razveselilo in kako to storiti – nikoli ni prepozno, da spremenite svoj življenjski slog.

Ribi

Nesrečni ste, ker vedno želite več. Pozabljate, kaj imate, in nenehno gledate, kaj vam še manjka, kaj vse morate še narediti in doseči. Ta ambicija, pomešana s kaznovanjem za nezadostne dosežke, je vaša slaba lastnost, ki jo morate spremeniti. Najprej začutite in izrazite hvaležnost za vse, kar imate vsak dan.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če imate teh 10+ lastnosti, imate najbolj redko vrsto osebnosti na svetu