fbpx

Trajna frizura je retro trend, ki bo doživel velik povratek v letu 2021

To je zagotovo najnovejši trend, ki ga je treba poskusiti.

Foto: IG @tondreannaesquilin

Kodrasta pričeska oziroma trajna je v zadnjem času ponovno "in", saj se pojavlja med top trendi za frizure, ki jih je bomo nosili v letu 2021. Govorimo o frizuri, za katero nikoli nismo pomislili, da se bo vrnila. Ponovni pojav tega priljubljenega trenda za lase iz 80. in 90. let je sprožil naše zanimanje, potem ko smo videli, kako sta si Emma Stone in Jaime King prisvojila ta slog.

Za trajno frizuro potrebujete posebno raztopino in navijalke za lase. Velikosti navijalk se lahko razlikujejo glede na vrsto kodrov, ki jih želite. Tudi postopek oblikovanja trajne je lahko zelo različen. Odvisno je tudi od vrste kodrov, pa tudi od teksture vaših las. Po tretmaju lase speremo, a navijalk še vedno ne odstranimo, ampak uporabimo drug pripravek, ki lase postavi v želeno obliko. Na koncu se navijalke odstranijo in lasje temeljito sperejo. Strokovnjaki pravijo, da lahko trajni kodri zdržijo od tri do šest mesecev. Seveda, bolj kot bodo kodri močni na začetku, dlje časa bodo obstojni.


Če se boste odločili za trajno, si las po umivanju ne smete umivati ​​vsaj 48 ur. Izogibajte se tudi striženju las takoj po tretmaju, saj to lahko vpliva na čvrstost kodrov. Zato je priporočljivo, da se postrižete pred kodranjem. Da bodo vaši kodri lepi čim dlje časa, priporočamo uporabo dobrih kakovostnih izdelkov za skodrane lase. naj gre za drobne kodre ali le nežno valovite lase, so sistrokovnjaki enotni, da gre za trend, ki bi lahko vladal dolgo časa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!