fbpx

“Good and Cheap” – kuharska knjiga s katero bomo kuhali zdravo in okusno za 3 evre na dan

Okusna rižotka

“Good and Cheap” je prekrasna kuharska knjiga, polna prečudovitih receptov za vse, ki radi jedo kakovostno, okusno in poceni. S pomočjo enostavnih receptov bomo namreč od sedaj naprej kuhali zdravo za zgolj 3 evre na dan. In kar je pri vsem skupaj najboljše – ta odlična kuharca je zastonj!

Osnovne Informacije
Znamka
Good and Cheap
Model
Cena
4 - 90€
Trgovina

S pomočjo kuharse knjige “Good and Cheap” je mogoče nemogoče, saj nas nauči živeti zdravo za 3 evre na dan. Če malce pomislimo, je to sicer možno, a za razliko od avtorice bi mi za tak denar najbrž živeli le še od riža in makaronov.

Dobro in poceni
Dobro in poceni

Prav zaradi tega smo navdušeni nad raznolikostjo receptov, ki jih lahko v PDF formatu dobimo zastonj, avtorici lahko v zameno za njen trud prispevamo nekaj evrov, kuharsko knjigo, ki nam bo odprla svet v novo življenjsko obdobje okusnega in poceni, pa lahko naročimo tudi v tiskani obliki.

PREBERITE ŠE: 8 zabavnih receptov za porabo poletnega sadja

Zdravi mafini iz ovsene kaše
Zdravi mafini iz ovsene kaše

Avtorica bo naročene kopije razposlala septembra, ko bo svoji raznoliki zbirki dodala še dodatnih 20 receptov. Končni izdelek bo obsegal 176 barvitih in denarnici prijaznih receptov.

Avtorica kuharce Leanne Brown
Avtorica kuharce Leanne Brown

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!