fbpx

Gostilna Pri planinskem orlu

Preko Stahovice nas vodi pot do Kamniške Bistrice, ki je idealno izhodišče za planinske podvige v kamniške hribe in planine. In prav takšno pohodništvo nas lahko pošteno izmuči, še posebej, če so z nami naši štirinožni ljubljenčki, ki nam narekujejo tempo. Zato se po ...

Osnovne Informacije
Naslov
Gostilna Pri planinskem orlu
Stahovica 20
Kamnik
Urnik
ponedeljek ter od srede do petka od 10. do 22. ure, sobota od 10. do 24. ure, nedelja od 10. do 20. ure, torek zaprto
Kontakt
(01) 832 54 10

Preko Stahovice nas vodi pot do Kamniške Bistrice, ki je idealno izhodišče za planinske podvige v kamniške hribe in planine. In prav takšno pohodništvo nas lahko pošteno izmuči, še posebej, če so z nami naši štirinožni ljubljenčki, ki nam narekujejo tempo. Zato se po napornem dnevu v planinah prav prileže poštena malica ali kosilo. In zakaj čakati do doma, če se lahko okrepčamo že na poti domov. Pri Planinskem orlu si bomo lahko povrnili moči s pravim nedeljskim kosilom, za zelo lačne imajo dnevno pripravljene različne malice ter štiri različna kosila. Obvezno poskusimo gamsov file v omaki, divjačinski golaž ter druge divjačinske specialitete, po katerih slovijo daleč naokoli. Poleg si privoščimo še okusne sirove ali orehove štruklje ali kruhove cmoke z brusnicami. Seveda se ponudba ne ustavi le pri kosilih in divjačini. Ko pride čas kolin, nam bodo ponudili pečenice in druge klobase ter mesene dobrote, za premražene kosti pa ponujajo krepčilno obaro ali ričet. Za tradicionalne jedce imajo v ponudbi vso pravo gostilniško ponudbo mesnih jedi ter prilog, po želji nam pripravijo tudi postrv ali žabe. Če želimo še kaj malce bolj posebnega, je najbolje, da povprašamo po kakšni posebnosti, ki jo ima šef kuhinje vedno pripravljeno za novih okusov željne goste. Na koncu seveda ne moremo mimo sladkega zaključka v obliki domačega skutinega zavitka, ki bo našo planinsko avanturo zaključil v stilu.

Prejšnje
Hotel Evropa

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.