fbpx

Gozdna vasica iz sanj: Glamping Theodosius v Vipavi

Raziskujte Vipavo in obiščite sanjsko gozdno vasico in glamping Theodosius, kjer vas čakajo mirne sanje in edinstveno prebujanje sredi narave.

Gozdna vasica Theodosius stoji v vasi Vrhpolje, v stoletnem borovem gozdu, in ponuja očarljiv razgled na Vipavsko dolino.

Sodobne lesene hiške se zlivajo s svojo okolico. Opremo, ki nudi vrhunsko udobje in estetski užitek, so iz nanoškega lesa izdelali domači mojstri. Vse hiške nudijo balkon ter zasebno kopalnico s prho. Na voljo so tudi hladilnik, grelnik za vodo in aparat za kavo. Nekatere hiške se ponašajo tudi z zunanjo vročo kadjo in notranjo savno. Posebno doživetje je tudi počitek v objemu dišavnic in borovih esenc na terasi ob robu vinograda.

Glamping Theodosius (Foto: last ponudnika)
Glamping Theodosius (Foto: last ponudnika)
Glamping Theodosius (Foto: Booking.com)
Glamping Theodosius (Foto: Booking.com)

Prebujanje se tukaj začne z vonjem dobre kave iz gostilne Theodosius. Tam ali na terasi vaše hiške se z dobrim zajtrkom začne nov dan. Za kosilo in večerjo svoje brbončice dobrohotno prepustite kuharskim mojstrom iz gostilne Theodosius ali izbranim kuharskim šefom okoliških gostiln, ki ustvarjajo lokalne kulinarične posebnosti in vam postrežejo z izbranimi gurmanskimi doživetji ter vrhunskimi vipavskimi vini.

Vipava je raj za gurmanske popotnike, pohodnike, kolesarje, letalce, padalce, zmajarje, jamarje, plezalce in ribiče. Začutite življenje ob drznem in slikovitem hudourniku Bela ali ob reki Vipavi, edini evropski reki z deltastim izvirom, ki prihaja iz notranjosti Nanosa. Ko ste že tam, se odpravite še na to kraljevsko kraško planoto ali pa se izgubite v graščinah in cerkvah. Preprosto, prepustite se Vipavi!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!