Vespa 946 Christian Dior: to je najbolj kul sodelovanje tega poletja

Ikonično Vespo 946 je tokrat oblekel nihče drug kot Dior in rezultat je fantastičen!

Leta 1946 se je svet oblikovanja spremenil za vedno. Christian Dior je predstavil svojo istoimensko hišo couturja, Piaggio je izdal svojo prvo Vespo. Zdaj sta znamki združili moči v okviru ekskluzivnega sodelovanja, s katerimi želita proslaviti svobodo gibanja in izražanja, ki sta za obe podjetji izjemnega pomena.

Ikonično Vespo 946, predstavljeno leta 2012, je v slogu visoke mode “preobleka” Diorjeva kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri. Novo lepotico preveva italijanski duh, ki se meša z modnim francoskim DNK-jem. Na obline emblematičnega dvokolesnika so tako dodani mitični motivi Oblique in prepoznavni logotip Christian Dior. Od sedeža do čelade in celo kovčka – vse je zasnovano za eleganten poletni pobeg, ki spominja na tistega iz filmske klasike Rimske počitnice (1953), ko sta na Vespi skozi večno mesto drvela Audrey Hepburn in Gregory Peck.

Vespa 946 Christian Dior
Vespa 946 Christian Dior

Ta izjemna omejena izdaja Vespe bo na voljo spomladi 2021 v Diorjevih butiki po celem svetu ter v izbranih trgovinah Motoplex in Piaggio. Dodatki bodo na voljo le v butikih Dior. Cena zaenkrat še ni znana.

Vespa 946 Christian Dior
Vespa 946 Christian Dior
Vespa 946 Christian Dior
Vespa 946 Christian Dior

Dodatne Informacije

Več informacij:
vespa.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skydrive SD-03: Leteči taksi