fbpx

“Grde” superge so preteklost: najbolj modne superge za jesen 2020 so elegantne in ženstvene

Jesen 2020 bo polna superg, v katerih bo poudarjena eleganca in ženstvenost, prevladovali pa svetli barvni toni.

Če bi sodili po trenutni ponudbi superg v priljubljenih modnih trgovinah, se trend glomaznih “grdih” superg, imenovanih tudi “očetovske” superge, počasi poslavlja. Pa vendar ljubitelji tega modela ne bi smeli obupati, saj so primerki teh superg dostopni tudi v novih kolekcijah. Podobno se godi tudi “nogavičnim” supergam, ki so svetovno priljubljenost dosegle zahvaljujoč španski modni hiši Balenciaga.

Jesen bo tako letos bogata s supergami, v katerih je poudarjena eleganca in ženstvenost, prevladovali bodo svetli barvni toni. Za vas smo zbrali tri vodilne trende in nekaj superg, ki jih že lahko kupite.

Bele superge

Beli modeli so izjemno praktični za kombiniranje, z malo truda pa jih lahko ohranjamo brezhibno čiste. Popolno belino lahko razbijete z zakovicami, biseri ali poudarki v drugi barvi. Priporočamo, da izberete modele iz umetnega usnja ali tiste z debelejšim podplatom, da jih boste lahko nosile tudi ob slabšem vremenu.

Superge v peščenih tonih

Letos jeseni so še posebej privlačni tudi modeli superg, ki bi jim lahko rekli tudi “50 odtenkov peščene barve”. To so superge, ki kombinirajo več odtenkov bež barve in se bodo zaradi svoje nevsiljivosti popolnoma prilegale k vaši obstoječi garderobi.

Porisane superge

Vsi ljubiteteljice risank in stripov bo zagoto razveselila novica, da bodo to jesen na superga tudi priljubljeni risani junaki, kot so Mickey Mouse, Garfield, Snoopy, itd. To so superge, v katerih bodo brez dvoma uživale tako najstnice kot tudi njihove mame.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!