My way – nova dišava Giorgio Armani

Zadnjič posodobljeno: :

Giorgio Armani predstavlja My way, dišavo, ki odraža novo vizijo ženstvenosti, pristno in svobodno. Pot do odkrivanja samega sebe predpostavlja povezanost, ki jo vzpostavimo z drugimi. Dišava My way odraža tudi dolgoletno posvečenost Giorgia Armanija trajnostnemu razvoju, z embalažo za ponovno polnjenje ter stekleničko, ki se jo lahko reciklira. S tem se začenja novo poglavje trajnostnega razvoja in bojem proti podnebnim spremembam.

Dišavo My way je navdihnilo iskanje pomena in pristnosti zunaj samega sebe, ki ustvarja smisel bivanja. To je dišava, ki odraža radovednost in povezanost. Prek nepredvidenih srečanj in novih izkušenj se rodi odprtost do drugih, s katero razkrivamo globine svoje osebnosti. Prek svojih edinstvenih življenjskih izkušenj ameriška igralka Adria Arjona resnično uteleša My way in popolnoma pooseblja odprtost in radovednost dišave.

Adria Arjona – obraz dišave

Adria Arjona ima gvatemalske in portoriške korenine. Odraščala je med Južno in Srednjo Ameriko, njeno življenje pa so zaznamovale glasbene turneje njenega očeta. Prav te izkušnje so vplivale na njeno igralsko kariero. Adria Arjona se prek svoje kariere in svojega življenja posveča učenju od drugih in odkriva vse, kar ji svet ponuja, s čimer oblikuje močnejši občutek za to, kar sama dejansko je.

Adria Arjona

Cvetlična dišava iz najboljših naravnih sestavin

My way je sodobna cvetlična dišava, v srcu katere prevladuje fuzija belih rož. Sestavljena je iz najboljših naravnih sestavin. Vanilja z Madagaskarja je pridobljena na poseben način, ki prispeva k dobrobiti lokalnih skupnosti, tuberoza je nabrana v Indiji, njeno srce pa je obdelano s posebno molekularno destilacijo, ki parfumerjem omogoča pridobivanje edinstvenih, kremnih in žametnih not, posebej ustvarjenih za dišavo My way. Note pomarančnega cveta so pridobljene z ekstrakcijo v Egiptu, z uporabo inovativnega, edinstvenega in povsem naravnega postopka, pri katerem se z metodo hladne ekstrakcije pomarančni cvet spremeni v esenco pomaranče.

Dotik trajnosti

Gladka, prozorna steklenička dišave My way ima okroglast, temno moder pokrovček, ki predstavlja talisman, prepleten z življenjskimi izkušnjami. Gladka struktura zamaška in posebna okrogla oblika prispevata k sodobni reinterpretaciji motiva kamna, ki je postala podpis dišave Giorgio Armani. Svetlikajoč zlat prstan z vgraviranim imenom Giorgio Armani zaokroža kamen, ki simbolizira pot. Še en prefinjen detajl je modra tkanina okrog vratu stekleničke, ki simbolizira brezčasno modno dediščino in elegantni dizajn Giorgia Armanija. Giorgio Armani posebno pozornost posveča trajnostnemu razvoju in okolju, zato je mogoče stekleničko dišave My way reciklirati. Ustvarjena je z inovativnim in brezhibnim sistemom ponovnega polnjenja in vsebuje dele, ki jih je mogoče reciklirati, s čimer prispeva k zmanjšanju odpadkov in spodbuja postopek recikliranja.

Zamašek stekleničke temno modre barve spominja na dragocene kamne, kar simbolizira močan talisman.

Navdih življenjskih izkušenj

Dišavo My Way zaznamujeta radovednost in povezanost, ki sta zakoreninjeni v ženski. Slednja išče izkušnje, ki bodo spremenile njena prepričanja in jo popeljale na novo, skrivnostno pot. Hrepeni po pomembnih in pristnih načinih povezovanja z drugimi, ker ji površinska poznanstva niso pomembna. Med učenjem od drugih odkriva tudi to, kdo v resnici je ona sama. Vizijo dišave My way so navdihnile bogate življenjske izkušnje, ki oblikujejo značaj osebe. My way, ki ni samo ime, odraža tudi pomembnost življenjskih izkušenj, naj gre za zemljepisne ali čustvene, saj prav te izkušnje oblikujejo značaj osebe. Hkrati izraža obljubo o ustvarjanju edinstvene življenjske zgodbe, ki jo oblikujejo trenutki in osebe, ki jih srečujete na svoji poti.

Dodatne Informacije

armanibeauty.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 10 najhujših bolečin, ki jih lahko izkusi človek