Gremo na kavo! Radenska časti!

Končno smo dočakali. Gostinski lokali so v začetku tedna počasi začeli odpirati svoje terase in vrtove. In če k temu dodamo še sonček, je to idelana priložnost, da koga povabimo na kavo. Uspešen zagonu gostinstva želijo spodbuditi tudi v Radenski, zato gostom ponujajo brezplačne kupone za mineralno vodo Radenska in kavo, gostincem pa tako zagotavljajo pomoč za hitrejše okrevanje poslovanja po pandemiji.

Postopno sproščanje vladnih ukrepov je za marsikoga prineslo veliko olajšanje. Gostje lokalov so ponovno dobili svoje priljubljeno mesto za druženje, številni gostinci pa priložnost, da nadomestijo izgubljeni dohodek. Pri tem jim v Radenski zvesto stojijo ob strani, saj se zavedajo, da je za okrevanje gostinske panogo ključno, da se gostje čim prej vrnejo v lokal.

V teh časih vsi potrebujemo optimizem in nove priložnosti. Zato smo se odločili, da gostincem priskočimo na pomoč pri oživljanju poslovanja, gostom pa polepšamo prve trenutke druženja.Jure Zrilić, direktor prodaje Radenska ADRIATIC

Kako do kupona?

Brezplačni kupon zase in vam ljubo osebo lahko pridobite na spletni strani zaskupaj.si v nekaj enostavnih korakih: izberite lokal, registrirajte sebe in povabljenca, ko ta potrdi vabilo, pa že prejmete kupon za pijačo. Skupno bo Radenska poravnala stroške za 10.000 kavic in Radensk, ki jih lahko potrošniki popijejo v lokalih širom Slovenije. Trenutno je kupon mogoče unovčiti v preko 100 lokalih, število vključenih lokacij pa iz ure v uro raste.

Časa za pijačo s prijatelji bo še dovolj!

V Radenski pozivajo k odgovornem ravnanju in spoštovanju ukrepov za preprečevanje okužb. Po pričakovanem nadaljnjem sproščanju ukrepov bodo imeli gostje namreč še dovolj priložnosti za srečevanja s prijatelji, saj so kuponi veljavni vse do konca junija. Odprtje lokalov smo vsi nestrpno pričakovali, zato poskrbimo, da se bomo v njih lahko še dolgo srečevali!

Kupon za brezplačno kavo in Radensko - na zaskupaj.si
Kupon za brezplačno kavo in Radensko – na zaskupaj.si

Koga boste na pijačo povabili vi?

Obiščite spletno stran zaskupaj.si in razveselite osebo, s katero bi po dolgem času najraje klepetali ob kavici in Radenski! Na zdravje!

Dodatne Informacije

Več informacij na:
zaskupaj.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!