fbpx

Gucci, ali kolekcija Pre-Fall 2017 presega mejo dobrega okusa?

Gucci - kolekcija Pre-Fall 2017

Nazadnje smo se nad Guccijevim dizajnom mrščili pri copatih Price slippers, a tudi tako ekstravagantni natikači/copati, ki spominjajo na pričesko Donalda Trumpa, so našli številne privržence. Gucci pod taktirko kreativnega direktorja znamke Alessandra Michela vsekakor razdvaja. S kolekcijo Pre-Fall 2017, ki je ponudila sveže obutvene trende, ne bo nič drugače.

Luksuzna modna hiša Gucci je v zadnjih sezonah napovedala vse glavne modne trende, predvsem na področju obutve. Zato je pričakovati, da bo kolekcija Pre-Fall 2017 pod drobnogledom modne stroke.

PREBERITE ŠE: Gucci z natikači, ki so izrezana pričeska Donalda Trumpa

Kičasti Gucci.
Kičasti Gucci

Vodilni trend za leto 2017 je saten, ki se seli tudi na čevlje, med katerimi bodo prevladovali škornji do in nad koleni. Fotografije za lookbook so posneli na dveh zgodovinskih lokacijah v Rimu – v znameniti knjigarni Antica Libreria Cascianelli in lekarni samostana Santa Maria della Scala, ki je oskrbovala papeže. Izkazali sta se za popolno kuliso Michelove estetike in njegovega nekonvencionalnega dialoga s preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo.

Galerija  Guccijeva kolekcija Pre-Fall 2017:

Dodatne Informacije

Več informacij:
gucci.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!