fbpx

Teles Taxidi – lebdeča klubska miza, ki stane celo premoženje

Klubska miza Teles Taxidi

Glede na to, da je treba za klubsko mizo Teles Taxidi plačati toliko kot za avtomobil srednjega cenovnega razreda, bi pričakovali, da je najmanj zlata ali pa ima pomembno zgodovinsko vrednost. Teles Taxidi, kar pomeni popolno potovanje, ni ne eno ne drugo, zato pa lebdi in s tem upraviči visoko ceno.

Osnovne Informacije
Znamka
Siren Design Studios
Model
Teles Taxidi
Cena
28.500 €
Trgovina

Lebdeča klubska miza Teles Taxidi je delo denverske oblikovalske hiše Siren Design Studios. Miza s stekleno odlagalno površino ima nosilec, ki lebdi nekaj centimetrov nad podstavkom. Lebdenje omogoča magnetizem (par magnetov iz redkih zemeljskih elementov), ki je dovolj močan, da ne kloni niti, ko damo na mizo noge.

PREBERITE ŠE: Napkin Table: nosljiva jedilna miza za dva, ki želi preusmeriti pozornost s telefonov k človeku


Odlagalna površina se namesto na noge zanaša na žice iz kevlarja, ki preprečujejo pretirano nagibanje, kljub morebitni obremenitvi na posameznih koncih pa ostaja v popolnem ravnotežju. Za mizo je treba odšteti celo premoženje – skoraj 29 tisoč evrov. Kako deluje v praksi, pa si lahko ogledate v zgornjem posnetku.

Galaerija – klubska miza Teles Taxidi:

Dodatne Informacije

Več informacij:
fancy.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.