fbpx

Gucci Décor: Guccijeva linija ikoničnih printov in motivov prihaja v vaš dom

Gucci Décor 2018

Tisti, ki imate radi Gucci v garderobni omari, vam bo všeč tudi Gucci v vašem domu, saj prihaja kolekcija izdelkov za dom, ki slavijo spretnost italijanskih obrtnikov.

Gucci Décor prihaja v vaš dom z linijo pohištva, okraskov in pripomočkov, ki bodo z ikoničnim printi in motivi krasili vaše prostore. Izdelki se ponašajo z ustvarjalnim značilnostmi njihove linije prestižnih oblačil, a glavni cilj kolekcije je zavezanost obrti in umetniškem znanju, povezanem z italijanskimi ustvarjalci, saj želijo z njo obuditi spomin na bogato kulturo italijanske umetnosti.

Barvito in ekstravaganto zbirko je dizajniral Alessandro Michele, ta pa obsega sveče, vaze, skodelice, pladnje, blazine, lesene stole, naslanjače in še več. Vsak kos je natančno okrašen s poslikavami.

Ilustratorka kampanje Gucci décor 2018 je Alex Merry, ki je z njimi sodelovala tudi pri prejšnji kolekciji. Njeno delo natančno preslikava Guccijev bizarni svet, saj so risbe polne divjih živali in folklornih elementov.

Kolekcijo lahko kupite na spletu, v Guccijevih trgovinah in butikih, v galeriji slik pa si lahko ogledate, kako so videti te prikupne risbe.

Galerija slik – Gucci Décor 2018

Dodatne Informacije

Več informacij:
gucci.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!