fbpx

Gugalnik brez naslonjala Mozen – ker včasih pač ne moremo sedeti pri miru

Gugalni stolček Mozen

Ste tudi vi eden tistih, ki na stolu ne morete sedeti pri miru? Če, potem imamo za vas idealen stol. Mozen, gugalnik brez naslonjala, ki je za razliko od večine stolov ustvarjen za to, da ga nagibate naprej, nazaj in vstran. Torej nič več opozarjanja domačih, da boste razmajali noge.

Gugalnik brez naslonjala Mozen je prirejen za vse tiste, ki ne morejo sedeti pri miru. Včasih, najsi bo to med duhamornim osemurnim delavnikom ali konferenco, v primerjavi s katero je še opazovanje barve kako se suši zabavno, pa je enostavno nemogoče biti pri miru, pa če se še tako trudimo. Mozen takrat daje posamezniku potrebno svobodo gibanja, da lažje prebrodi težavne minute ali ure.

PREBERITE ŠE: Formabilio vrtni stoli, ki osvežijo tudi interier

Igrivi stolček Mozen.
Igrivi stolček Mozen.

Stolček sta ustvarila študenta oblikovanja Lee Hsiao Fong in Lee Xu Ying pod budnim očesom profesorja Asha Yea z državne univerze v Singapurju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.