Eksperiment: Bi dovolili partnerju, da brska po vašem telefonu?

Bi dovolili boljši polovici, da brska po vašem telefonu?

Pametni telefoni so postali digitalna očesa v naš dušo. O ljudem lahko namreč izveste marsikaj samo če preverite njihovo zgodovino iskanja ali zadnje pogovore s prijatelji. In čeprav naj bi si večina parov, ki ima zdrav in srečen partnerski odnos, zaupala, pa nismo prepričani, da bi se vsi počutili prijetno ob izzivu, ki so ga sprejeli nekateri pari v katerem so morali dovoliti svoji boljši polovici, da brska po njihovem telefonu in obratno. Bi si vidva drznila kaj podobnega?

Najsi boste še tako zaljubljeni v nekoga, bi mu dovolili, da brska po vašem telefonu? Bi si sploh sami upali pokukati v njegovega/njenega? Točno pred takšen izziv je mlade pare postavil ”glas generacije Y”, spletna stran Elite Daily, kjer so oba partnerja prosili, da si izmenjata pametna telefona in dovolita en drugemu brskati po njem po mili volji.

PREBERITE ŠE: Eksperiment: kako je živeti brez pametnega telefona en teden?

Bi dovolili boljši polovici, da brska po vašem telefonu?
Bi dovolili boljši polovici, da brska po vašem telefonu?

Medtem ko nekateri niso bili presenečeni nad ”razkritji”, so se nekateri znašli v zadregi in so čutili potrebo po tem, da zadevo pojasnijo. Preverite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!