fbpx

Gymkhana 8 Ken Block se tokrat podi po Dubaju

Gymkhana 8 je novo nadaljevanje dirkaške uspešnice, pod katero se podpisuje Ken Block. Tokrat se s svojo 650-konjsko Ford Fiesto preganja po Dubaju, kjer mu je za petami dubajska policijska flota superšportnikov v postavi Bugatti Veyron, Ferrari F12, Lexus LFA in Lamborghini Aventador.

Gymkhana 8 je najnovejša dirkaška uspešnica dirkača in kralja spletnih videoposnetkov Kena Blocka, ki se je tokrat s svojo Ford Fiesto RX3 odpravil v Dubaj ter tam posnel že osmo nadaljevanje visokooktanske franšize in ga podnaslovil ”Ultimate Exotic Playground”.

PREBERITE ŠE: Gymkhana 7: Ken Block z legendarnim Fordom Mustangom drvi po ulicah Los Angelesa

Ken Block se je tokrat odpravil v Združene arabske emirate.
Ken Block se je tokrat odpravil v Združene arabske emirate.

V osmi Gyamkhani stransko vlogo igrajo superšportniki dubajske policije, ki Fiesto sprva stisnejo v kot, a jim Block uspešne pobegne, spektakularen pregon po dubajskih ulicah, kjer so mu za petami Bugatti Veyron, Ferrari F12, Lexus LFA in Lamborghini Aventador, pa začini s skoki in številnimi triki, ki jih, kot običajno, kar stresa iz rokava. Najboljše pa seveda prihrani za konec, kjer je doda vložek z letalom Boeing 747.

Dodatne Informacije

Več posnetkov:
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!